Genç Erkekler Basketbol Milli Takımı, Avrupa şampiyonasına Bolu'da hazırlanıyor- Altyapı Milli Takımlar Menajeri Döğüşgen, Hedefimiz, Avrupa'da ilk 3'e girerek madalya ile dönmek. Bu takım, bunu yapabilecek güçte” dedi.

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Altyapı Milli Takımlar Menajeri Mehmet Döğüşgen, 18 Yaş Altı Genç Erkek Milli Takımı'nın Avrupa Şampiyonası'nda madalya hedeflediğini söyledi. Bolu'nun Karacasu beldesinde kampa giren ay-yıldızlılar, 23 Temmuz-2 Ağustos tarihlerinde Yunanistan'da yapılacak Genç Erkekler Avrupa Şampiyonası'na hazırlanıyor. Mehmet Döğüşgen, yaptığı açıklamada, Genç Milli Takımı'nın güzel bir kamp dönemi geçirdiğini belirtti. Döğüşken, son yıllarda sürekli Bolu'da kamp yaptıklarını dile getirerek, Burada fizik kondisyon açısından beklediğimizin üstünde bir performans alıyoruz. Haziran'ın 16'sına kadar Bolu'da çalışıp, ondan sonra İstanbul'a döneceğiz. İstanbul'da yapacağımız 3 günlük kamptan sonra hazırlık turnuvalarına katılmak için yurt dışına gideceğiz” diye konuştu.

Amaçlarının kamp dönemini en iyi şekilde geçirmek olduğunu vurgulayan Döğüşgen, Bolu'daki bu kamp, her sene olduğu gibi bize çok yarar sağlıyor. Onun için her sene burayı seçiyoruz. Bolu çok uğurlu bir yer, biz çok seviyoruz. İyi sporculardan kurulu bir takımız. Hedefimiz, Avrupa'da ilk 3'e girerek madalya ile dönmek. Bu takım, bunu yapabilecek güçte” dedi. Döğüşgen, Yıldız Milli Takımı'nın da Avrupa şampiyonası hazırlıkları için Bolu'da kamp yapacağını söyledi. AA