Bolusporumuz Türkiye Basketbol 3. Ligi C grubu 2. karşılaşmasında deplasmanda Adanaspor ile Menderes Spor Salonunda karşı karşıya geldi. Kırmızı beyazlı ekibimiz Adanaspor Basketbol takımını 68-79 yenerken, maçtan çok saha dışı ve soyunma odasına yaşanan çirkinlikler maça damgasını vurdu. Maç boyunca sporcularımıza küfür edilirken, devre arasında soyunma odasını kadar girmeyi başaran holiganların çıkarttığı olaylar sırasında kırılan camdan düşen parçalar Yardımcı Antrenörümüz Ahmet Gülen'e geldi. Emniyet güçleri ve hakemlerin maç boyunca geliyorum diyen taşkınlıklara ise seyirci kalması tepki çekti.
Karşılaşmaya Bolusporumuz etkili başladı ve karşılaşmanın ilk periyodu ekibimizin 23-12 üstünlüğü ile tamamlandı.
Adanaspor takımının maçın ilk yarısının son anlarında oyuna ortak olmasıyla ilk yarı 39-31 Bolusporumuzun galibiyeti ile tamamlandı. İlk yarı değerlendirmesi maçın en skorer ismi 16 sayıyla Levent Altan oldu.
İlk devre Adanaspor taraftarlarının ve protokol tribününün yaptığı taşkınlıklara ise hakemlerin seyirci kalması tepki çekti. Devre arasında kırmızı beyazlı oyuncularımızın bulunduğu soyunma odasını basmaya kalkan Adaspor taraftarları ve yöneticileri, soyunma odasında ki camı kırarken kırılan camdan düşen parçalar Antrenör Yardımcımız Ahmet Gülen'e geldi. Spor salonuna gelen takviye emniyet güçleri olayların büyümesine engel oldu.Bu dakikadan sonra oyuncularımız kendilerine verilen taktikleri yerine getirmeye çalışırken, Adaspor yönetici ve taraftarlarının tacizlerine maruz kaldı. Adaspor'un eski oyuncusu olan Levent Altan'a edilen bariz küfürlere hakemlerin tepkisiz kalması, Adaspor yöneticilere güç verdi.
Karşılaşma bu çirkin tablo altında sona erkek, kırmızı beyazlı ekibimiz rakibini 68-79 yenmeyi başardı.
1.Çeyrek :12-23
2.Çeyrek :31-39
3.Çeyrek :45-56
4.Çeyrek :68-79