Boluspor basketbol takımı tecrübeli oyuncu Mehmet Şen'i kadrosuna kattı. 21Ağustosta çalışmalarına başlayacak olan ekibimizde transfer çalışmaları sürerken kırmızı beyazlılar hazırlık kampına bir kaç oyuncuyu daha kadrosuna katmayı düşünüyor.
Bu sezon hedefini 2. Lig olarak belirleyen Boluspor Basketbol Takımı'nda sezon öncesi hazırlıkları başlamadan önce kadroyu güçlendirme çalışmaları devam ediyor. Sezon hazırlıklarına Ramazan Bayramı'ndan hemen sonra başlayacak olan kırmızı beyazlı ekip ligin tecrübeli ismi Mehmet Şen'i kadrosuna dahil etti.
Boluspor'un resmi internet sitesinden transferle ilgili yapılan açıklama şu şekilde;
Basketbol takımımız tecrübeli oyuncu Mehmet Şen ile sözleşme imzaladı. 1989 doğumlu olan Mehmet Şen, Türk Basketbol tarihine yön veren takımlarından Efes Pilsen alt yapısında yetiştikten sonra sırasıyla Pertevniyal, İzmir Büyükşehir Belediyesi, Eyüpspor, Genç Banvitliler, Başkent Gençlik takımlarında forma giydi.
Türkiye Basketbol 2. Lig'in tecrübeli oyuncularından olan Mehmet ŞEN 1,85 boyunda, guard pozisyonunda oynamaktadır. Basketbol takımımız 21 Ağustos 2012 Salı günü sezon hazırlıklarına başlayacaktır.