Erkekler Bölgesel Basketbol ligi 4. gruptan lider olarak üçüncü lige yükselen ve son maçına hazırlanan Boluspor Basketbol takımımızda boş durmuyor. İkinci Lig hedefinden sapmayan Boluspor yönetimi, yapmaya hazırlandığı transferlerle ciddiyetini bir kez daha Bolu kamuoyuna gösterdi.
İki yeni oyuncuyu Bolu'ya getirerek idmanlara çıkaran kırmızı beyazlı yönetim, iki isme de imza attırmayı hedefliyor. İki isimle de anlaşan yönetimin önümüzdeki birkaç gün içerisinde transferlere imza attıracak.
Kırmızı beyazlı yönetimin transfer ettiği isimlerden biri Burak Dündar. Aksaray Belediyespor Basketbol takımında oynayan Burak, oyun kurucu görevini yapıyor.1991 doğumlu olan Burak, geçtiğimiz yıl Bolusporla oynan karşılaşmalarda 30 sayı atmıştı.
Diğer transfer ise Enes Doğanlı. 2,12 cm boyu olan Enes, Tofaş alt yapısında yetişti. Gelecek vaat eden Enes A Milli aday takım kadrosuna da çağrılmıştı. Ancak üniversite eğitimi için basketbola kısa bir ara veren Enes Doğanlı Boluspor'da yeni bir çıkış yakalamak istiyor. Enes pivot olarak oynuyor.