Bolu Belediyesor Boluspor Basketbol takımı sahasında taraftar desteğini arkasına alarak çıktığı Gücümspor karşılaşmasını kazandı. İkinci yarıya müthiş bir oyunla başlayan Bolu Belediyespor Boluspor, geride olduğu maçta öne geçip maçın sonunda da karşılaşmayı 95-82 kazanarak haftayı mutlu kapadı.

Kuşadası deplasmanında aldığı galibiyetin moraliyle sahasındaki Gücümspor maçına çıkan Bolu Belediyespor Boluspor, geceyi müthiş bir galibiyetle tamamladı. Bolu Belediyespor bünyesine katıldıktan sonra farklı bir hava yakalayan 12 dev adam, galibiyet serisine devam ediyor. Gücümspor maçında ilk iki çeyrek de kafa kafaya sahada mücadele eden temsilcimiz, devreyi rakibi karşısında geride tamamladı.

Karşılaşmanın ikinci yarısının başlaması ile birlikte farklı bir havaya bürünen 12 dev adam, dış şutlar ve pota altında etkili olunca maçta da üstünlüğünü kabul ettirdi. Mehmet Şen'in dış şutları rakibin gardını kırarken, maçta da atılan basketlerle farkı açan 12 dev adam tribünde bulunanlara da müthiş bir basket resitali sundu. Maçın sonlarında da skoru 95-82'ye getiren temsilcimiz maçı da kazanıp rakibini eli boş gönderdi. Haber Merkezi