Başkent Bolulular Birliği Başkanı Yakup Evirgen, Keçiören Belediye Başkan Yardımcısı Reşat Özcan ve İstişare Yönetim Kurulu Üyeleri İsmail Altıntaş, İsmail Kışlak, Ramazan Seçgin, Selami Gülen ve Zeki Yılmaz BESOB Başkanı Tahir Gayret'i makamında ziyaret ettiler.
Başkent Bolulular Birliği Başkanı Yakup Evirgen, Ankara'da yapılan çalışmalarla ilgili BESOB Başkanı Tahir Gayret'e bilgi verdiler. Evirgen, Başkent Ankara'da Bolulular Buluşması olarak adlandırılan ve her ay Ankara'da yaşayan Boluluları bir araya getiren buluşmalar gerçekleştirildiğini ve bu toplantılarda bürokratların, siyasetçilerin, işadamlarının ve birçok kesimin bir araya geldiğini ifade etti.
Ankara'da düzenli olarak yapılan toplantılarda Bolu merkez ve ilçelerde yapılan çalışmaların anlatıldığını belirten Evirgen, Bu toplantılarda fikir alışverişi yaparak Bolu'yu daha iyi tanıtmanın çalışmalarını yapıyoruz” dedi.
BESOB Başkanı Tahir Gayret ziyaret dolayısıyla Başkent Bolulular Birliği Başkanı Yakup Evirgen ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.