Bolu İl ve İlçe Belediye Başkanlarının katılımıyla düzenli olarak gerçekleştirilen Bolu AK Partili Belediye Başkanları Toplantısı” Göynük'te gerçekleştirildi.

Göynük Sünnet Gölü Doğal Yaşam Oteli'nde Göynük Belediye Başkanı Kemal Kazan'ın ev sahipliğini yaptığı toplantıya Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, Seben Belediye Başkanı Süleyman Özbağ, Dörtdivan Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu, Yeniçağa Belediye Başkanı Recai Çağlar, Taşkesti Belediye Başkanı Saim Çevik Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Demiröz ve Belediye Meclis Üyeleri katıldı.

Toplantıda Göynük Belediye Başkanı Kemal Kazan, görev süresi boyunca Göynük'te gerçekleştirdiği çalışmaları ve devam etmekte olan projeler hakkında bilgiler verdi. Toplantının gündeminde Göynük ilçesinin sorunları, talepleri ve çözüm önerileri vardı.

Belediye Başkanlarının katıldığı toplantıda Göynük için gerçekleştirilecek yeni projelerden bahseden Göynük Belediye Başkanı Kemal Kazan şunları söyledi: Bu ay ev sahipliğimizde gerçekleşen toplantımızda Göynük'ü daha ileri noktalara taşıyacak çalışmalar ve projeler hakkında bilgiler verdim. İlçe olarak sorunlarımızı, beklentilerimizi aktardım ve Göynük için gelecek hedeflerimi paylaştım' derken, Bolu AK Partili Belediye Başkanları Toplantısı, Göynük'ün açısından verimli bir toplantı oldu. Tüm arkadaşlarıma katılımları ve katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Göynük ve Göynük halkı için çalışma ve hizmet üretme yoluma devam edeceğim” dedi.