AK Partili Belediye Başkanları bu ayki toplantısını Göynük'te gerçekleştirdi. Alaaddin Yılmaz'ın Başkanlık yaptığı toplantıda, Göynük Belediye Başkanı Kemal Kazan projelerini hızlandırdıklarını ifade ederek, Kanalizasyon Yenileme Projesi'nin 2013 sonunda tamamlanacağını açıkladı.
Bolu AK Partili Belediye Başkanlarının aylık toplantısı Göynük'te gerçekleştirildi. Göynük Belediye Başkanı Kemal Kazan, toplantıdan, ‘güç birliğinin devamı' kararı çıktığını ifade ederek, Göynük'ün ‘altyapı ve kültür projelerinin', ‘takdir' topladığını söyledi. Kanalizasyon Yenileme Projesi'nin 2013 yılında tamamlanmasıyla Göynük'ün altyapısı sağlam ilçelerden biri haline geleceğini anlatan Kazan, Tüm projelerimizi hızlandırdık. Hastane inşaatımız da bu yıl içinde vatandaşlarımızın hizmetine sunulacak” dedi.
Geleneksel Bolu AK Partili Belediye Başkanları aylık toplantısı, Göynük'ün ev sahipliğinde yapıldı. Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'ın başkanlık ettiği toplantıda, Bolu ve ilçelerinin, tüm sorunları ve çözüm yolları tartışmaya açılırken, belediyelerin tüm projeleriyle ilgili birbirlerine verdikleri desteğin, güç birliğinin devamına karar verildi. Ev sahibi Göynük Belediye Başkanı Kemal Kazan da toplantıda, devam eden projelerinin geldiği aşamayı anlattı ve hedeflediği projelerin bitirilmesi ile ilgili destek istedi.
Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ve Göynük Belediye Başkanı Kemal Kazan'ın yanı sıra toplantıya katılan isimler şunlar: Seben Belediye Başkanı, Süleyman Özbağ, Gerede Belediye Başkanı Ömer Saygın, Gökçesu Belediye Başkanı Vahit Aydın, Dörtdivan Belediye Başkanı Sefer Akman, Kıbrısçık Belediye Başkanı Kemal Aktaş, İlçe Genel Meclis Üyeleri; Mümtaz Altınbaş-Sami Metin, Belediye Meclis Üyeleri, Ali Çevi, Harun Gültekin, Rahmi Konuk, Muzaffer Man, Ali İnal.”
Göynük Projeleri;
Göynük Belediye Başkanı Kemal Kazan, toplantıyla ilgili bilgi verirken, toplantının çok verimli geçtiğini belirterek, kanalizasyon inşaatının 2013 yılı sonunda, hastane inşaatının ise yıl içinde tamamlanacağını, TOKİ konutlarının ise Mayıs ayında hak sahiplerine teslim edileceğini açıkladı. Bütün bu projelerle ilgili olarak toplantıda bilgi verdiğini anlatan Kazan, LPG ve akaryakıt istasyonu inşaatının yüzde 90 düzeyinde tamamlandığını söyledi. Kazan, Sonuç olarak, halkıma vermiş olduğum sözü tutmanın gururunu ve onurunu yaşıyorum. Halkımız bize güvenmeye devam ettiği sürece biz de hizmetlerimizi büyük bir şevkle sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.
Kazan'ın verdiği bilgilere göre, bugüne kadar tamamlanan ve hedeflenen diğer projeler şöyle: Tamamlanan Projeler: 4x4 Dar Alan İtfaiye ve Kaza Kırım Aracı Alımı, Futbol Sahasının Tribün Yapımı, Telefon Hatlarının Yer Altına Alınması, Çocuk Oyun Parkları, Çarşı Camii Şadırvan Çini Kaplanması, Çeşmelerin Yenilenmesi, Egemenlik İlköğretim Okulu Girişi Yeni Yaya Köprü Yapımı, Mezarlık Düzenleme Çalışmaları, Sofuali Mahallesi 500 Tonluk Su Deposu Yapımı, İhtiyaç Duyulan Cadde Ve Sokaklara Durak Yapımı, Taş Duvar Çalışmaları, Katı Atık Aktarma İstasyonu Yapımı, Şevketbey Sokak Kilit Parke Çalışması, 2 Adet Dere Temizliği, Dere Yolu Sokak Taş Duvar Ve Kilit Parke Çalışması, 32 Tarihi Evin Restorasyonu…
Hedeflenen Projeler: Yeni İtfaiye Hizmet Binası Yapımı, Kültür Merkezi Yapımı, Gazi Süleyman Paşa Bulvarı Yaya Kaldırımı Ve Çevre Düzenleme, Akşemseddin Hz. Çevre Düzenleme Projesi, Şehir İçme Suyu İshale Hattının Yenilenmesi, Şehir Girişlerinin Düzenlenmesi (Osmanlı Mimarisine Uygun TAK Yapımı)-Yüzme Havuzu Ve Gençlik Merkezi, 24 Derslik Yeni İlkokul Projesi, Meslek Yüksek Okulu'nun Göynük'e Kazandırılması…