Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Dağkent TOKİ ile Abant İzzet Baysal Üniversitesi'ni birbirine bağlayacak viyadük projesi tamamlandı. Gelecek dönemde üniversiteye dördüncü bağlantı da yapılmış olacak. Dağkent TOKİ'de yaşayan vatandaşlarımız üniversiteye ve Tıp Fakültesi'ne daha kolay ulaşabilecek” dedi.
Seçim çalışmalarını kalabalık bir partili topluluğu ile Dağkent TOKİ'de kapı kapı gezerek devam eden Alaaddin Yılmaz, vatandaşların sıkıntılarını tek tek dinleyerek çözüm için söz verdi.
KADINLARDAN YOĞUN İLGİ
Özellikle kadınların yoğun ilgi gösterdiği Alaaddin Yılmaz, çocuklarla yakından ilgilenerek uzun süre sohbet etti. Bayanların spor tesisi ve yeşil alan isteğini geri çevirmeyen Yılmaz, yaz ayının başında Dağkent TOKİ'ye yeşil alan ve spor alanlarının yapılacağını söyledi. Başkan Yılmaz, Dağkent TOKİ'de özellikle insanlarımızın yeşil alanların spor yapılabilecek alanların artmasını istiyorlar. Özellikle kadınlarımız spor alanları konusunda istekleri var. Önümüzdeki dönemde bu bölgeye yeşil ve spor alanları konusunda çalışmalarımız olacak” diye konuştu.
VİYADÜK MÜJDESİ
Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, gazetecilere yaptığı açıklamada Dağkent TOKİ halkına viyadük müjdesi verdi. Yılmaz, Dağkent TOKİ'nin tam karşısında bulunan üniversiteye daha kolay ulaşım için viyadük projesinin tamamlandığını ifade ederek, Dağkent TOKİ'nin hemen karşısında AİBÜ Tıp Fakültesi var. Dağkent TOKİ ile AİBÜ Tıp Fakültesi arasında viyadük projemiz tamamladı. Bu projeyi hayata geçirdiğimizde üniversite ile Bolu arasında 4. bağlantıda sağlanmış olacak. Biliyorsunuz birinci bağlantı yolunu göreve geldiğimiz ilk dönemde D-100 karayolundan yapmıştık. İkinci bağlantı yolu ise Askerlik Şubesi'nin güneyinden direk üniversiteye yapılan duble yoldur. Üniversiteye bağlanan üçüncü yolumuzu da Mudurnu yolundan hizmete geçirdik. Mudurnu yolundan yaptığımız duble yol ile Allah'a şükür vatandaşlarımızın AİBÜ TIP Fakültesi Hastanesi'ne ve üniversiteye daha rahat gidebilme imkanı sağladık. Yeni dönemde yapacağımız viyadük ile dördüncü bağlantı yolumuzu da hizmete sokarak üniversite ile Dağkent TOKİ arasında yeni bir bağlantı yolu hayata geçecek. Bu viyadük sayesinde vatandaşlarımız üniversiteye giderken daha rahat ulaşım imkanı sağlayacaklar” şeklinde konuştu.
Yılmaz ayrıca, Bildiğiniz gibi semt pazarlarından bir tanesi de buraya yaptık. Ancak vatandaşlarımız yeşil alan ve spor tesisleri de talep ediyor. Hizmette sınır olmaz. Gelecek dönemimizde hizmette sınırları zorlayacağız” dedi.