Belediye Başkanı Mustafa Allar, AK Parti İlçe Başkanı Ali Şafak ve Yönetim Kurulu Üyeleri Gerede'deki okulları tek tek ziyaret etti.

Okul yönetimi, Öğretmenler ve Öğrenciler ile bir araya gelen Belediye Başkanı Mustafa Allar, Öğretmenlerin ve öğrencilerin ihtiyaçları ve sorunlarını dinleyerek ihtiyaçların en kısa sürede karşılanacağını belirtti.

Okul ziyaretleri ile ilgili açıklamada bulunan Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, Bizler buraya sizleri dinlemek, sizlerin sorunlarını gidermek için geldik. Belediyecilik sadece çöp toplamak asfalt atmak değildir. En az sizler kadar bizlerde eğitim ve öğretime önem veriyoruz. Bu tür ziyaretlerimizle okulun ihtiyaçlarını bizzat yerinde, doğrudan tespit etme imkânı yakalıyoruz. Yaptığımız işleri en kısa sürede çözüm odaklı çalışarak tamamlıyoruz. Belediyemiz, teşkilatımız ve tüm ekibimizle çocuklarımızın eğitimine ve onları yetiştiren eğitim kurumlarımıza büyük önem vererek çeşitli çalışmalar gerçekleştirdik ve gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Okullarımıza belediyenin imkânları doğrultusunda çok çeşitli katkılar sağlıyoruz” dedi.

Okul yönetimi ise eğitime olan desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Mustafa Allar'a ve AK Parti İlçe Başkanı Ali Şafak'a teşekkür etti. Haber Merkezi