Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, sıklıkla gerçekleştirdiği Sivil Toplum Kuruluşu ziyaretleri kapsamında son olarak Bolu Lokantacılar Odası'nı ziyaret etti. Oda başkanı Murat Abak ve yönetim kurulu üyeleri ile sohbet eden Yılmaz, onlardan gelen istekleri de dinledi.

Sıklıkla gerçekleştirdiği Sivil Toplum Kuruluşu (STK) ziyaretleri kapsamında son olarak Bolu Lokantacılar Odası'na bir ziyaret gerçekleştiren Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, oda Başkanı Murat Abak ve oda yöneticileri ile sohbet etti. Başkan Yılmaz'a ziyaretinde AK Parti Bolu Belediye Meclis Üyeleri Canan Akbay ve Erdem Yılmaz da eşlik etti.

“Sizlerin her zaman yanındayız”

Ziyaretindeki konuşmasında, Bolu'nun yemek konusunda dünyadaki en önemli il olduğunu ve Bolulu aşçıların dünyanın en güzel yerlerinde bizi temsil ettiğini belirten Yılmaz, Bir nevi bu konunun sahibi olan lokantacılar odası olarak bizlerden herhangi bir isteğiniz olduğunda ve bizlerin desteğini hissettiğinizde hiç çekinmeden söyleyebilirsiniz. Belediye olarak Bolu'nun yararına yapılacak her şeyin her zaman arkasındayız ve sizlerin de her zaman destekçisiyiz” dedi. Oda başkanı Murat Abak ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; Bize her zaman ve her konuda verdiğiniz destekten dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi. Haber Merkezi