Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, her hafta Perşembe günleri gerçekleştirdiği ‘Hasta Ziyaretleri' kapsamında bu hafta dört aileyi evlerinde ziyaret etti. Yılmaz ayrıca İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi'nde yatan hasları da unutmadı. Hastanede tedavi olan hastaları odalarında ziyaret eden Başkan Yılmaz, hastalara ve yakınlarına geçmiş olsun dileklerinde bulundu.
Her hafta Perşembe günleri gerçekleştirilen ‘Hasta Ziyaretleri' kapsamında bu hafta 4 aileyi evlerinde ziyaret eden Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, ev ziyaretlerinin yanı sıra İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi'nde yatan hastaları da unutmadı. Hastanede yatan hastaları odalarında ziyaret eden Yılmaz, hastalara ve hasta yakınlarına geçmiş olsun dileklerin bulundu. Yılmaz ayrıca yakınlarını kaybeden iki aileye de baş sağlığı ziyaretinde bulundu. Son olarak Kuruçay Mahallesi Muhtarı Şakir Yöndem'i de evinde ziyaret eden Yılmaz, Yöndem'e geçmiş olsun dileklerinde bulundu.
“Tüm çabamız geleceğimiz olan siz miniklerimiz için.”
Başkan Alaaddin Yılmaz, hasta ziyaretlerinden önce Cumhuriyet Ortaokulu'nda öğretmenler ve öğrenciler ile bir araya geldi. Her hafta hasta ziyaretlerinden önce bir okulu ziyaret ederek öğrencilerin ya da öğretmenlerin isteklerini dinleyen Yılmaz, belediye olarak okullara ellerinden gelen yardımı yaptıklarını ve bundan sonra da okulların daha iyi konuma gelip, daha iyi eğitim vermesi adına bu yardımlara devam edeceklerini söyledi. Ayrıca Cumhuriyet Ortaokulu'nda bir sınıfı ziyaret edip öğrencilerle sohbet eden Başkan Yılmaz, onlardan kendilerine güvenmeleri ve çok çalışıp vatana hayırlı birer birey olmalarını istedi. Yılmaz öğrencilerle sohbeti esnasında şu ifadeler yer verdi:
“Benden bir isteğiniz var mı? Diye sordum fakat sizlerin benden bir isteği yok. Ama benim sizlerden bir isteğim olacak. Sizler daha çok küçüksünüz fakat bu yaşlarınızdan itibaren kendinize her zaman inanın ve güvenin ki hepiniz ileride hem kendinize hem vatana millete faydalı olabilin. İnsanın kendisine inanması ve güvenmesi oldukça önemlidir. Ayrıca bir de bizlere inanın ve sabredin. Çünkü şu anda yaptığımız çalışmaların tamamı geleceğimiz olan sizler için, sizlere daha güzel ve yaşanabilir bir Bolu bırakabilmek içindir.”