Sebenli Kadınlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ne, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ve Belediye Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu nezaket ziyareti gerçekleştirdi. Sebenli Kadınlar, Başkan Yılmaz'a, Seben'e özgü iza bulgurundan yapılmış pilav ikram etti. Başkan Yılmaz'da iza bulgurunun protein yönünden zengin olduğunu belirterek, iza bulgurunun tanıtımının hem Bolu için hem de Seben için çok önemli olduğunu söyledi.
Ziyaret esnasında Sebenli Kadınlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Remziye Kahruman 10 üniversite öğrencisine karşılıksız burs verdiklerini belirterek çalışmaları ile ilgili Başkan Yılmaz'a bilgi verdiler.
Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ise yaptığı konuşmada; Bolu'nun bu kadar güzide insanı aynı zamanda hemşerilerim bu dernek çatısı altında toplanmış, yardıma muhtaç insanlar için çalışıyorlar. Çalışan herkesin Allah yardımcısı olsun. Çalışmalarından dolayı kendilerini kutluyorum. Elimizden gelen ne varsa yapmaya hazırız, her zaman yanlarındayız. Beraber çalışırsak daha kuvvetli oluruz” dedi. Sebenli Kadınlar Başkan Yılmaz'a, sürpriz yaparak Seben'e özgü iza bulgurundan yapılmış pilav ikram ettiler. Başkan Yılmaz'da iza bulgurunun çok lezzetli olduğunu belirterek, iza bulgurunun tanıtımının hem Bolu için hem de Seben için çok önemli olduğunu söyledi. Yılmaz;” İza bulguru protein yönünden zengin bir besin kaynağı. İza Bulguru buğday bulguru gibi sert olmadığından, mide ve bağırsak rahatsızlıklarına çok iyi geldiği uzmanlar tarafından belirtiliyor” diye konuştu.