bolugazetesi.com sitesinden Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'ın milletvekili adayı olup olmayacağını yorumlayarak haber yapan tecrübeli gazeteci Caner Güngör, Alaaddin Yılmaz'ın erken seçim olması durumunda adaylığına kesin gözüyle bakıldığını söyledi. Güngör, "Başkan'ın bir planı var ama bunu kimse bilmiyor" diye yazdı.

Haber: Mehmet Ali Atalay - Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'ın erken seçim olması durumunda milletvekili adaylığına kesin gözüyle bakıldığını açıklayan Tecrübeli gazeteci Caner Güngör, konuyla ilgili yaptığı haberde şu ifadelere yer verdi;

"Son seçimde Bolu'da aradığını bulamayan AK Parti cephesinde özellikle olası bir erken seçime hazırlıklar şimdiden başlamış durumda. Hatta aday olacak isimler üzerinde açık açık olmasa da kapalı kapılar ardında çeşitli müzakerelerin yapıldığı bilinen bir gerçek. Şüphesiz bu müzakerelerin en öne çıkan konusu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'ın erken seçim olduğunda aday olup olmayacağı. Büyük bir çoğunluk Başkan Yılmaz'ın erken seçim olması durumunda milletvekili adayı olarak sahaya çıkması gerektiğini düşünüyor.

3 dönemdir başarılı bir şekilde Belediye Başkanlığı görevini yürüten Alaaddin Yılmaz seçildiği son seçimde en yakın rakibine tarihi fark atarak Bolu'da kırılamayacak bir rekora imza atmış olması Genel Merkezi'nde gözünden kaçmayan bir husus. Bu gelişmeler çerçevesinde bakıldığında Alaaddin Yılmaz'ın olası bir erken seçimde aday olmasına kesin gözüyle bakılıyor. Fakat Başkan Yılmaz'ın bu konuda ki planının ne olduğu şu an hiç kimsenin bilmediği bir gerçek."