Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz hastaları ziyaret edip onlara moral vermeye devam ediyor. Başkan Yılmaz, Bolu Kültür Sağlık, Turizm Derneği Kurucu Başkanı Raif Yavuz'u ve Bolu'nun sevilen avukatı, Bolu Barosu eski başkanlarından, köşe yazarı Yener Bandakçıoğlu'nu evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.
Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin İka ve Belediye Meclis üyeleri Ayşe Betül Sağlık ve Arzu Aydın ile birlikte geçtiğimiz günlerde geçirdiği bir rahatsızlık sonucu evinde hasta yatan Bolu Kültür Sağlık, Turizm Derneği Kurucu Başkanı ve köşe yazarı Raif Yavuz'u ziyaret ederek ailesinden hastalığı ile ilgili bilgi aldı ve Yavuz'a sağlıklı uzun ömürler dileğinde bulundu.
Raif Yavuz'dan sonra Başkan Yılmaz, başarılı bir ameliyatla kalbine stand takılan Bolu Barosu eski başkanlarından, Bolu'nun sevilen avukatı ve köşe yazarı Yener Bandakçıoğlu'nu evinde ziyaret ederek hastalığı ile ilgili eşi Aygün Bandakçıoğlu'ndan bilgi aldı. Bandakçıoğlu, çiftine geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Yılmaz, ‘Bolu'nun Yener abisine' sağlıklı uzun ömürler diledi. Tedavi sürecinin ardından evinde dinlenmeye başladığını belirten Yener Bandakçıoğlu "Belediye Başkanımıza ve ekibine nazik ziyareti için çok teşekkür ediyorum" dedi.
Başkan Yılmaz sık sık hasta ziyaretlerinde bulunduğunu belirterek, "Bizler halkımızın derdiyle dertlenen bir anlayış içindeyiz. Vatandaşımızın sevincine de üzüntüsüne de ortak olmaya devam edeceğiz” dedi.