Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Yaşlılar Haftası sebebiyle Sümer Mahallesi'nde bulunan İzzet Baysal Vakıf Huzurevi ve Çakmaklar Mahallesi İzzet Baysal Huzurevi'nde yaşayan yaşlılarla bir araya geldi. Yılmaz ziyaretlerinde yaşlılara müjdeyi vererek, huzurevlerinin yakın zamanda herkesin tek başına kalabilecekleri mekânlar haline geleceğini, bunun için bir çalışma yaptıklarını belirtti.
Yaşlılar Haftası sebebiyle Bolu'daki huzurevlerinde yaşayan yaşlıları ziyaret eden Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, yaşlıların ilgi odağı oldu. Sümer Mahallesi'nde bulunan İzzet Baysal Vakıf Huzurevi ve Çakmaklar Mahallesi İzzet Baysal Huzurevi'nde yaşayan yaşlılarla bir araya gelen Başkan Yılmaz, İnşallah önümüzdeki günlerde huzurevlerinde herkesin tek başına kalabilecekleri mekanların oluşturulabilmesi için çalışmalar yapıyoruz. Ayrıca bir de Yaşlılar Köyü yapıyoruz ve orada ise herkesin kendi evi olacak. Bu proje Avrupa'nın da önünde olacak bir proje” diye konuştu.
Yılmaz konuşmasında ayrıca huzurevlerindeki hizmetlerin ve imkanların zaman içerisindeki değişiminden de bahsederek; İlk geldiğiniz zamandan bu zamana kadar buraların ne kadar farklılaştığını hissediyorsunuzdur. Hükümetimiz gücünü arttırdıkça, yaşlılara, engellilere ve sıkıntıda olanlara destek vermek için müthiş bir çaba sarf ediyor. Bu kadar rahatlama ve yenilik hükümetin gücü ile oluyor. Geçmişte de birçok hükümet vardı ama ne yazık ki bu tür hizmetleri göremiyorduk. Şu anki rahatı ve ferahı hissediyorsunuzdur. Her şey değişiyor, Türkiye değişiyor, Bolu değişiyor, kaldığınız yerler ve sizlere verilen hizmet ile değer değişiyor. İnşallah hükümetimiz var oldukça her zaman daha iyiye doğru gideceğiz” dedi.