Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz Sivil Toplum Örgütü ve banka ziyaretleri kapsamında Vakıfbank Bolu Şube Müdürü Sefer Bilgi'yi makamında ziyaret etti.
Başkan Yılmaz'a Belediye Meclis Üyeleri Muzaffer Zengin, Burak Balaban, Canan Akbay, Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Ayar ve Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Arzu Aydın da eşlik etti.
Ziyaret esnasında açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Sivil toplum örgütleri ziyaretlerimiz kapsamında her hafta farklı bir örgütümüzü ziyaret ederek fikir alışverişinde bulunuyoruz. Bu vesile ile bu hafta Vakıfbank müdürümüzü ziyaret etmiş olduk. Bizleri kabul ettikleri için kendilerine teşekkür ediyoruz” dedi.
“Belediyenin çalışmalarını takdirle izliyoruz”
Vakıfbank Bolu Şube Müdürü Sefer Bilgi de Başkan Yılmaz ve beraberindekilere ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederek, Biz banka olarak Bolu Belediyesi'nin çalışmalarını takdirle izliyoruz. Biz bu memleketin çocuğuyuz. Bu şehrin gelişmesi bizden sonraki nesiller içinde çok önemli. Özellikle İzzet Baysal Caddesi'ndeki uygulamanızdan dolayı sizleri tebrik ediyorum. Bu uygulama çok yerinde ve doğru bir çalışma. Bundan sonraki çalışmalarınızda da sizlere başarılar diliyorum” dedi.