Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Armelit Halk Dansları Hobi ekibini ziyaret etti. Bolu'da halk dansları konusunda profesyonel anlamda bir çalışmanın olmasından büyük mutluluk duyduğunu belirten Yılmaz, dansçıları kutladı.
İlimizde faaliyet gösteren ve her yaş gurubuna hitap eden Armelit Halk Dansları Topluluğu son çalışmalarında Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'ı misafir etti. Topluluğun hobi gurubunun İnkılap İlkokulu Spor Salonu'nda gerçekleştirdikleri dans çalışmalarına katılan Başkan Yılmaz, dansçılarla sohbet etti.
Bolu'da profesyonel anlamda bir dans topluluğu olmasından dolayı büyük mutluluk duyduğunu belirten Yılmaz, Kısa zaman içerisinde yeni kapalı spor salonumuz bitmiş olacak ve orada bu tür çalışmaları daha rahat yapabilmeniz için birçok salon olacak. Bolu'da gerek spor gerek sanat alanında bu tür çalışmaların olması bizleri mutlu ediyor. Sizlerin daha güzel şartlarda çalışabilmeniz için elimizden geleni yaptık ve yapmaya da devam edeceğiz. Sizleri bu çabalarınızdan dolayı da ayrıca kutluyorum” dedi.