AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Alaaddin Yılmaz Bolu için yaptığı projelerin muhalefet tarafından algılanamadığını vurgulayarak, Muhalefet partililer, vatandaşları projelerimiz üzerinden yanıltmaya çalışıyorlar. Büyük projelerin altında küçük insanlar kendilerini ezdirmesin” dedi.
Beşkavaklar Mahallesi'nde kalabalık bir partili grubu ile seçim çalışmalarına devam eden Başkan Yılmaz Bolu halkının hizmete oy vereceğini vurgulayarak, Güzel bir havada seçim çalışmalarımıza devam ediyoruz. Beşkavaklar Mahallesi'nin bize ilgili ve alakası çok sevindiriyor. Bu mahallemizde hemen hemen çalışmalarımızda sona geldik. Bu mahallemizde üç tane çocuk park yaptık. Şehrimiz iki yıl içerisinde yeni şekline kavuşacak. Avrupai bir şehri inşa ederken biz muhalefetin tek yaptığı şey bizim yaptığımız çalışmaları kötülemek ve hiçbir şey yapmadığımızı iddia etmektir. Yaptıklarımızı vatandaş görüyor. Çalışmalarımızdan da son derece memnun” dedi.
Pazar projesi ile ilgili provokasyonlar yapmaya çalışıyorlar
Açıklamasının devamında Pazar projesinin 2006 yılında hazırlandığını belirten Başkan Yılmaz, Pazar esnafımızla bir çalışma yürütüyoruz.2006 yılında ilk kez Pazar projesini hazırladık. Belediyenin arkası, fırka tepesi, yukarı çarşı, hisar tepesi ve Pazar yeri projesini içine alan bu projeyi üç boyutlu olarak sivil toplum örgütleri, siyasi partililer, inşaat mühendisleri, mimarlar odasına projeyi sunduğumuzda projeyi anlayamamışlardı. Şimdi Pazar projesi ile ilgili provokasyonlar yapmaya çalışıyorlar. Hayatı boyunca Bolu'ya hayırlı bir şey yapmayan, yapılan her şeyi engellemeye çalışan yapılara söylüyorum, Pazar esnafına biz devasa bir yer yapıyoruz oranın parasını esnaftan alacağımız yönünde dedikodu çıkartıyorlar neden projeyi algılayabilecek çapları yok.2006 yılından beri proje ile ilgili düşüncelerini söyleyemeyenler, proje hakkında bilgisi olamayanlar, sadece provokasyon için söylediklerini algılamakta zorlanıyorum. Allah bu yapılardan beni ve Bolu'yu kurtarsın. Pazarcı esnafı şuan belediyeye nasıl tezgahının parasını ödüyorsa yeni yerinde de yine tezgahının parasını ödeyecek biz onlara binayı satmayacağız. Pazarcı esnafı yine tezgahından sorumlu olacak. Biz Bolu'ya dev bir proje yapıyoruz. Bu projenin içinde Bolu'nun en büyük problemi olan araba parkı için katlı otopark inşa ediyoruz. Alışveriş merkezi ile birlikte Bolu'da ticarete hareketlilik getirmeyi hedefliyoruz. Büyük projelerin altında küçük insanlar kendilerini ezdirmesin” diye konuştu.