Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, basın mensuplarına bilgiler verirken, Milletvekillerine de göndermelerde bulundu. Başkan Yılmaz, Bolu'yu biraz dertlenmeliler. Yani laf üretme, birbirlerine laf sokuşturma konusunda evet Türkiye'nin en başarılı Vekilleri ama bu başarıyı iş çözme konusunda da göstermeleri gerekiyor” diyerek Milletvekillerini eleştirdi.

HABER: EMRAH ÖGET

Sulama Kanallarının kapatılması ile ilgili son durumun sorulması üzerine açıklamalar yapan Başkan Yılmaz, Şu an Devlet Su İşlerinde ihale aşamasında, bu soru Milletvekillerine sorulması gerekiyor. Bunların takibi Ankara'daki bürokrasinin işlemesi ile ilgili. Takibini Milletvekillerinin yapması gerekiyor" dedi.

Ali Ercoşkun, Fehmi Küpçü ve Tanju Özcan'a göndermelerde bulunan Başkan Yılmaz, "Milletvekilleri Bolu'yu biraz dertlenmeliler. Yani laf üretme, birbirlerine laf sokuşturma konusunda evet, Türkiye'nin en başarılıları. Biz biraz da Bolu'ya katkı konusunda, Bolu'nun projelerini takip edip, ilgilenilmesi konusunda başarı yakalamaları gerekiyor. Basından bu dönem, Milletvekillerinin Bolu için çalışmalarını sağlaması konusunda ısrar etmelerini talep ediyoruz. Yoksa Hükümetin yaptığı şeyleri -ben yaptım-, ya da bir yerde bir fikir olduysa -bu benimdir- diye bir şey yok, bunlar o kadar kolay şeyler değil. Takibinin yapılıp, zorla, söke söke alınması gereken şeyler olduğunu bilmenizi isterim” dedi.