Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Doğu Marmara Kalkınma Ajansı'nın (MARKA) Bolu Yatırım Destek Ofisi ve İzzet Baysal Caddesi'nde bulunan Garanti Bankası Şubelerini ziyaret etti.
Her hafta ilimizde bulunan sivil toplum kuruluşlarını ve iş yerlerini ziyaret eden Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, bu hafta Doğu Marmara Kalkınma Ajansı'nın (MARKA) Bolu Yatırım Destek Ofisi ve İzzet Baysal Caddesi'nde bulunan Garanti Bankası Şubelerini ziyaret etti. Ziyaretlere ilk olarak Garanti Bankası'nın yeni açılan şubesi ile başlayan Yılmaz, Şube Müdürü Halil Yaman ile sohbet etti. Banka binasını ve özellikle iç dekorasyonunu oldukça beğenen Yılmaz, başta şube müdürü Halil Yaman olmak üzere tüm banka çalışanlarına başarılar diledi.
Başkan Yılmaz daha sonra Doğu Marmara Kalkınma Ajansı'nın (MARKA) Bolu Yatırım Destek Ofisi'ni ziyaret etti. Ziyarette Destek Ofisi Koordinatörü Ömer Faruk Zorlu ile konuşan Yılmaz, MARKA'nın Bolu için çok önemli bir kuruluş olduğunun altını çizerek, şöyle devam etti: Doğu Marmara Kalkınma Ajansı Bolu için çok önem arz eden bir kuruluş. Buradaki ofisin sorumlusu arkadaşımızda oldukça kaliteli ve çalışkan bir arkadaşımız. Kendisi Japonya'da eğitim görmüş ve oldukça bilgili bir arkadaşımız. Kendisine çalışmalarında başarılar diliyorum.”
Başkan Yılmaz son olarak Garanti Bankası Merkez Şubesi'ni ve şube müdürü Önder Faruk Tomurcuk'u ziyaret etti. Ziyarette şube müdürü Önder Faruk Tomurcuk ile sohbet eden Yılmaz, Biz belediye olarak daha önceki dönemlerde sergilenen klasik belediyecilik anlayışının dışında çalışıyoruz. Çalışmalarımızın hepsi Bolu'nun geleceği için.” dedi. Konuşmaların ardından şube müdürü Önder Faruk Tomurcuk, başkan Yılmaz'a bir hediye takdim ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.
Başkan Yılmaz'a bu haftaki ziyaretlerinde, Belediye Meclis Üyeleri Burak Balaban, Canan Akbay ve Basri Gökdemir, Ak Parti İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyesi ve Halkla İlişkiler Başkanı Hasan Ayar, Ak Parti Merkez İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyesi Sema Yeşilbağ, Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyesi Meral Aslan ve Ak Parti İl Gençlik Kolları Başkanlığı üyesi Aykut Karazuku eşlik etti.