Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, lösemi hastası miniklerle bir araya geldi. Yılmaz bütün miniklerle ayrı ayrı fotoğraf çektirirken, hediye vemeyi de ihmal etmedi. Ailelere, miniklerin sağlıklarıyla ilgili en ufak problemde, kendisine direkt olarak cep telefonundan ulaşabileceklerini belirten Yılmaz, Bazen yanınızda birisinin olmasını çok arzu ediyorsunuzdur ve bu anlarınızda bizler her zaman sizlerin yanınızda olmak için gayret göstereceğiz” dedi.
Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Bolu Belediyesi ve Bolu LÖSEV Aile Komitesi Başkanı ve İl Temsilcisi Muhammet Ali Kıvrak tarafından ortaklaşa düzenlenen bir program çerçevesinde lösemi hastası miniklerle bir araya geldi. Karaçayır Parkı'nda bulunan Tunalı Kafe'de düzenlenen programda, Başkan Yılmaz miniklerle beraber oynayarak her birisiyle fotoğraf çektirdi.
Başkan Alaaddin Yılmaz daha sonra miniklere ve ailelerine Belediye olarak her zaman yanlarında olduğunu ve istedikleri zaman istedikleri anda kendisini arayabileceklerini belirterek, kendi cep telefonu numarasını verdi. Yılmaz, Bazen çok küçük yaştaki çocuklarımız rahatsız olduğu gibi şu anda aramızda 24 yaşında olan bir gencimiz de bulunmakta. Çocuklarımız tabi aileler için biraz sıkıntılı ancak şunu söyleyebiliriz ki Allah her şeyin şifasını da yaratmış. Tıp devamlı ilerliyor ve tek başına da bu işi çözen bir kızımız da aramızda bulunuyor. Bu kızımız kendi iradesi ve ailesinin desteği ile bu hastalığı yendi. Bütün çocuklarımızın bu kızımız gibi rahatsızlıklarının bir an önce düzelmesini diliyorum. Bu çocuklarımızın hepsi bizim geleceğimiz ve ben buradan ailelere sabırlı ve şefkatli davranabilmelerini diliyorum. Toplumdan da bu çocuklarımızı ayırmamak durumundayız. Eğer Bolu Belediyesi olarak da bizim üzerime düşen bir şey olursa bu çocuklarımızın her zaman yanında olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Şu anda bizimle birlikte burada, Ak Parti Merkez İlçe Başkanımız Erol Özak, Ak Parti Kadın Kolları Başkanımız Arzu Aydın, Gençlik Kolları Başkanımız Taha Furkan Sönmezel ve İl Başkan Yardımcımız Hasan Ayar bulunuyor ve dolayısıyla siyaseten de biz sizlerin yanındayız” dedi.
“Belediyeye ulaşamazsanız beni direkt cep telefonumdan arayabilirsiniz.”
Başkan Alaaddin Yılmaz konuşmasının devamında, istedikleri zaman istedikleri anda kendisini cep telefonundan arayabileceklerini belirterek ailelere telefon numarasını vererek, Bazen yanınızda birisinin olmasını çok arzu ediyorsunuzdur ve bu anlarınızda bizler her zaman sizlerin yanınızda olmak için gayret göstereceğiz. Yapacağımız bir şey olursa her zaman bizlere haber verin ve bunu yapmakta artık çok kolay. Belediyemizi tamamen ücretsiz 444 2658 numaralı telefonunu arayarak her türlü istek ve şikâyetlerinizi bizlere iletebilirsiniz. Hiçbir şekilde ulaşamazsanız benim cep telefonumdan ulaşabilirsiniz. Benim telefonum gece gündüz açıktır ve onun için en ufak bir derdiniz olduğunda yanınızdayım. İnşallah önümüzdeki dönem içerisinde buradaki genç kızımız gibi diğer bütün yavrularımızın da iyileştiğini görürüz” ifadelerini kullandı.
Başkan Yılmaz konuşmasının ardından, Ak Parti Merkez İlçe Başkanımız Erol Özak, Ak Parti Kadın Kolları Başkanımız Arzu Aydın, Gençlik Kolları Başkanımız Taha Furkan Sönmezel ve İl Başkan Yardımcımız Hasan Ayar ile birlikte miniklere hediyeler dağıttı. Başkan Yılmaz daha sonra miniklerle birlikte, Karaçayır Parkı'na Tunalı Kafe tarafından temin edilen Erguvan ağacı fidanlarını dikti.