Bolu Belediyesi her kandil olduğu gibi bu kandilde de vatandaşı unutmadı. Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Belediye Meydanı'nda vatandaşlara lokma ikram etti.
Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz vatandaşın kandilini kutlayarak, onlara kandil lokumu dağıttıktan sonra tüm Bolu halkının ve İslam Aleminin kandilini kutladı. Yılmaz ayrıca 1 Mayıs İşçi Bayramını da unutmadı.
Lokma dağıtımının ardından açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Şu an İslam âlemi için önemli bir döneme giriyoruz. 3 ayların başlangıcı. Şu an recep ayına girdik. Dolayısı ile bugünler bizim için önemli günler. Müslümanların önce kendi arasında kaynaşmasını, sonra yaratandan ötürü yaratılanlarla kaynaşmasını sağlayacak vesileler bunlar. Bu vesileleri çoğaltmak istiyoruz. Bütün Müslüman âleminin, Bolumuzun, bütün insanlık âleminin kandili mübarek olsun. İnşallah birliğimize, dirliğimize ve düzenimize fayda getirsin diye düşünüyoruz. İnşallah bunu da ölünceye kadar yaşatmak arzusundayız. Çünkü Biz inançlı bir toplumuz. İslam ülkesinde yaşıyoruz. Bu geleneklerimize de sahip çıkmak durumundayız diye düşünüyorum ve bugün bir de İşçi Bayramımız var. Bu vesile ile İşçi Bayramımızı da kutluyorum. İnşallah problemsiz biter. Çünkü işçi bayramı deyince içimizde bir şey olacak mı diye bir endişe oluyor. Bayramı bile endişe ile beklemek durumundan Allah bizi kurtarsın diyorum. Her günümüz bayram gibi olsun” dedi.