Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, her hafta Perşembe günleri gerçekleştirdiği ‘Hasta Ziyaretleri' kapsamında bu hafta beş aileyi evlerinde ziyaret etti. Başkan Yılmaz, Bolulu sanatçı Ramazan Çelik'i geçirdiği rahatsızlık nedeniyle hastanede ziyaret etti. İki aileye de taziye ziyareti gerçekleştirerek acılı ailelere başsağlığı diledi.

Her hafta Perşembe günleri gerçekleştirilen ‘Hasta Ziyaretleri' kapsamında beş aileyi evlerinde ziyaret eden Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, hastaların her biriyle ayrı ayrı ilgilenerek yakınlarından bilgi aldı.Başkan Yılmaz ilk olarak Doktor Mehmet Birgören'in vefatı sonrası kalp krizi geçirenoğlu Doktor Serdar Birgören'e ve Birgören ailesine geçmiş olsun ve başsağlığı ziyareti gerçekleştirdi. Başkan Yılmaz daha sonra Ak Parti İl Yönetim üyesi Ayşe Bozacı'ya yeğenin vefatı dolayısıyla başsağlığı ziyaretinde bulundu.

Belediye Başkanı Yılmaz, başsağlığı ziyaretlerinin ardından hasta vatandaşları evlerinde ziyaret etti. Hastalar ile ilgili ailelerinden detaylı bilgiler alan Yılmaz, tedavileri konusunda belediye olarak ellerinden geleni yapacaklarını belirtti. Son olarak Başkan Yılmaz Çağsu Hastanesi'nde geçirdiği rahatsızlık sonucu tedavisi devam eden Bolulu Sanatçı Ramazan Çelik'i ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Başkan Yılmaz'a bu haftaki ziyaretlerinde, Belediye Başkan Yardımcıları Emine Davarcıoğlu ve Hüseyin İka, Ak Parti Sosyal İşler Başkanı Hasan Kanca,Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Arzu Aydın, Ak Parti Gençlik Kolları Başkan Taha Furkan Sönmezel eşlik etti.