Açık ara farkla Bolu halkı tarafından 3'üncü kez Bolu Belediye Başkanlığına seçilen Alaaddin Yılmaz, yaptığı balkon konuşmasından önce Ak Parti İl Başkanı Ömer Sayın ile birlikte barış güvercini uçurdu. Birçok vatandaşın katıldığı kutlama esnasında sık sık CHP aleyhine sloganlar atıldı.
Ak Partili Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'ın seçimi farkla kazanmasının ardından, gece Belediye Meydanı'nda zafer kutlaması yapıldı. Yüzlerce Bolulunun katıldığı törende şarkılar söylendi, davul zurna eşliğinde kutlamalar yapıldı. Sandıklar açıldığı sırada Ak Parti İl Teşkilatı'nda kutlamalara başlandı.
Büyük bir başarıya imza attıklarını belirten Yılmaz, CHP'nin adayını da unutmadı. Ak Parti İl Başkanı Ömer Sayın ile birlikte barış güvercini uçuran Yılmaz, Biz sadece Bolu'ya hizmet etmek için uğraştık. Belediye Başkanı olarak benle beraber yanımda Bakan Yardımcılarımız, İl Başkanımız, Milletvekillerimiz, Kadın ve Gençlik Kollarımız olarak bir tek derdimiz vardı, o da hizmetkarlık. Sizler olmasanız bizler olmazdık. Asıl ben sizlerle gurur duyuyorum” dedi.
“BOLU'DAN ALLAH RAZI OLSUN”
“Benim üzerime yapılan saldırılardan etkilendiniz. Rahatsız oldunuz. Ben hiçbir seçimde böyle bir hareket, eylem içinde olmayı kabul etmemiştim. Öyle bir geldiler ki hak ettiler, hak ettiler. Teşkilatımızın ve sizlerin çok büyük desteği oldu. Kadın kollarımızdan Gençlik kollarımızdan İlçe teşkilatımızdan, İl teşkilatımızdan ve bütün Bolu'dan Allah razı olsun. Bizlere 3'üncü dönemdir bu coşkuyu sizler yaşattınız. Personelimiz ile bizi birbirimize düşürmek istediler. Biz işçimizle, memurumuzla, mühendisimizle, başkan yardımcıları, belediye meclis üyelerimizle bütün olarak hizmetinizdeyiz. Bunu kıskandılar, çok gördüler. Bizler hizmet eriyiz. Hizmetkarız.”
“BARIŞÇIL OLACAĞIZ”
“Her şeyi tadında bırakmalıyız. Bizler onlar gibi şovmen değiliz. Seçimleri kazanmamızı sağladığınız için hepinizden Allah razı olsun. Bolu halkına layık olmak için kaldığımız yerden çalışmalara devam edeceğiz. Hizmetkarlığımızı en iyi şekilde yapacağız. Daha sağlıklı ve barışçıl bir şekilde hizmetkarlığımızı devam ettireceğimize sizlerin huzurunda söylüyorum. İl başkanımızla beraber bismillah diyerek barış güvercini uçuruyoruz.”
Konuşmanın ardından bazı partililer, havai fişek ve araç konvoylarıyla kutlama yaptılar.