Bolu'da bir takım ziyaretlerde bulunan Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu'nun, Bolu Belediyesi ziyareti esnasında Başkan Alaaddin Yılmaz'ın kullandığı ifadeler gülüşmelere neden oldu. Bakan Eroğlu'nun yüzüne karşı, Beni yanılttınız” diyen Başkan Yılmaz, Allah sizden razı olsun” diyerek cümlesini tamamladı.

Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu'nun Cuma günü gerçekleştirdiği Bolu ziyareti sırasında Bolu Belediyesi'ne yaptığı ziyarette Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'ın yaptığı konuşma gülüşmelere neden oldu.

Önce Bakan Eroğlu'nu gömen, sonraki ifadeleriyle methiyeler düzen Başkan Yılmaz, Sayın bakanımızın İstanbul Büyükşehir Belediyesinde, DSİ ve mevcut bakanlık görevlerine ilk getirildiğinde ne yalan söyleyeyim başarılı olacağını sanmamıştım. Çünkü çok büyük problemler vardı. Ancak bakanımızdan Allah razı olsun, beni yanılttınız. Allah size ömür versin, himmet versin” dedi.

Başkan Yılmaz'ın konuşmasını gülerek dinleyen Bakan Eroğlu, Şimdi ne düşünüyorsun” demesi üzerine Başkan Yılmaz, Allah sizden razı olsun” dedi.
(Özel Haber: Hakan Aydın)