Gerede Hacı Sadık Öztosun Anadolu Lisesi tarih öğretmeni Fatih Haykır ve beraberindeki öğrenciler, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'a teşekkür ziyaretinde bulundular.
Ziyaret esnasında açıklamalarda bulunan Gerede Hacı Sadık Öztosun Anadolu Lisesi tarih öğretmeni Fatih Haykır, Çanakkale gezimize sponsor olduğunuz için başta şahsınıza ve Belediye Başkan Yardımcınız Emine Davarcıoğlu'na çok teşekkür ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyoruz” dedi.
Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'da, Binlerce anne evladı bu topraklar uğruna can verdi. Çanakkale gezisini çok önemsiyorum. Çünkü tarih sadece kitaplardan okunmaz, tarihin yaşandığı yerleri görerek hem öğrenmeliyiz, hem de yaşamalıyız. Çanakkale'ye giden her kardeşimiz oradan birlik ve beraberlik bağlarını güçlendirerek dönüyor. Buda bizi çok mutlu ediyor” dedi.
Konuşmaların ardından öğrenciler geziden duydukları memnuniyeti ifade etmek adına üzerinde Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'ın ve Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu'nun isminin yazılı olduğu tabakları hediye ederek hatıra fotoğrafı çektirdiler.