Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, YURTKUR Bolu Abant Yurt Müdürlüğü tarafından düzenlenen ‘Kariyer Sohbetleri' adlı etkinliğin konuğu oldu. Yurdun konferans salonunda düzenlenen sohbette öğrencilerle bir araya gelen Yılmaz, kısaca hayatından bahsettikten sonra Başkanlık döneminde Bolu'da hayata geçirdiği projeler hakkında gençlere bilgiler verdi.

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, üniversiteli gençlerle bir araya geldi. YURTKUR Bolu Abant Yurt Müdürlüğü tarafından düzenlenen ‘Kariyer Sohbetleri' adlı etkinliğin konuğu olan Yılmaz, yurdun konferans salonunda gençlerle sohbet etti. Sohbette gençlere kısaca hayatından bahseden Başkan Yılmaz daha sonra Belediye Başkanlığı döneminde Bolu'da hayata geçirdiği projeler hakkında bilgiler verdi.

Gençlere ne olursa olsun kendilerine güvenmelerini ve işlerini çok sevmelerini söyleyen Başkan Alaaddin Yılmaz, Üniversitelerimizden mezun olan birçok gencimiz iş beğenmiyorlar. Herkes masa başı bir işim olsun, bir sekreterim olsun istiyor ama çalışma hayatı böyle değil. Ne olursa olsun öncelikle işinizi sevmeniz gerekiyor. İşini seven insan her zaman her yerde başarılı olur. Bir diğer önemli unsur ise güvendir. İnsanın kendine olan güveni ne kadar fazla olursa o kadar başarılı olur bunu hiçbir zaman unutmamanızı istiyorum” diye konuştu.

Sohbetin ardından soru cevap şeklinde devam eden programda Başkan Yılmaz, gençlerden gelen sorulara içtenlikle cevap verdi. Programın sonunda öğrenciler sohbetten dolayı Başkan Yılmaz'a teşekkür ederek Yılmaz'ın fotoğrafının işlendiği el emeği bir tablo hediye ettiler. Haber Merkezi