AK Parti Gençlik Kolları ve AK Parti Kadın Kolları üyeleri Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'ı ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundular. Başkan Yılmaz AK Partililere teşekkür ederek, 30 Mart seçimlerini sizin üstün gayretiniz sayesinde kazandık” dedi.
30 Mart seçimlerini rakiplerine açık ara fark atarak üçüncü dönem Belediye Başkanlığını kazanan Alaaddin Yılmaz'a ziyaretler tüm hızıyla devam ediyor. AK Parti Gençlik Kolları ve AK Parti Kadın Kolları üyeleri Başkan Yılmaz'ı ziyaret ederek, hayırlı olsun temennisinde bulundular.
Başkan Yılmaz seçimleri AK Parti teşkilatı sayesinde kazandıklarını vurgulayarak, Bu seçimde hem kadın kollarımız hem de gençlik kollarımız fazlasıyla bu seçimlere konsantre olmuşlardır. Hem bu seçimin yükünü çekmişlerdir hem de bizi seçimlere motive etmişlerdir. Seçimi biz hep birlikte kazandık. Üstün gayretleriniz için hepinize çok teşekkür ediyorum. Üçüncü dönem göreve geldiysem bunda sizin emeğiniz büyük. Seçim atmosferi içerisinde çok büyük strateji oluşturamadık. Kadın Kolları üyelerimizin üstün çalışmaları sonrasında beklediğimizin üzerinde bir oy aldık. Çalmadık kapı sıkmadık el bırakmamak için gece gündüz çalıştık ve çalışmalarımızın karşılığını fazlasıyla aldık. Rakiplerimizin çalışma gayretleri bizden fazlaydı. Bu seçim döneminde onlar üsluplarında çok hata yaptılar. Seçimi kesin kazanacaklarına inandılar ve etrafındaki insanları da buna ikna ettiler. Fakat 30 Mart seçimlerinde Türkiye yerel yöneticilerini seçti. Bolu'da da bu görevi Allah bize nasip etti. Beş yıl daha Bolu'ya hizmet etme şerefine nail olduk. Halkımıza hak ettiği hizmetin en güzelini sunup onlara layık olmak için var gücümüzle çalışacağız” dedi.