Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, üç günlük Ramazan Bayramı tatilinin ardından ilk mesai gününde Belediyede çalışan personelle bayramlaştı. Bütün birimleri tek tek gezerek çalışanların bayramını kutlayan Yılmaz, ayrıca herkese çalışmalarından dolayı da teşekkür etti.

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Bolu Belediyesi'nde bulunan tüm birimleri tek tek gezerek çalışan personel ile bayramlaştı. Üç gün süren Ramazan Bayramı tatilinin sona ermesi ile birlikte işlerinin başına dönen Bolu Belediyesi personelini mesailerinin başladığı ilk günde ziyaret eden Yılmaz, hem bayramlarını kutladı hem de çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Ziyaretlerinde Bolu Belediyesi'nin büyük bir aile olduğunu vurgulayan Başkan Yılmaz, Saygı, hoşgörü ve sevgi ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bolu Belediyesi çok büyük bir aile ve örnek belediyeciliğin temelinde personelin birlik, beraberlik, uyum ve dayanışması yatmaktadır. Bizde bu uyum içerisinde büyük bir ekip çalışması ile hizmet ve yatırım zincirlerine her gün bir yenisini eklemek için çalışıyoruz. Sizlerden isteğimiz her zaman aynı özveri ve halka yakınlıkla çalışmaya devam etmeniz. Bu güne kadar ki çalışmalarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyor, başarılar diliyor ve geçmiş Bayramınızı yürekten kutluyorum” dedi. Haber Merkezi