Mevcut Belediye Başkanı ve Ak Parti Belediye Başkan Adayı Alaaddin Yılmaz, Ak Parti teşkilatı üyeleri ile birlikte her hafta Cumartesi günleri Bahçelievler Mahallesi'nde kurulan semt pazarına giderek pazar esnafı ve alışverişe gelen vatandaşlardan bir dönem daha destek istedi.
Pazar gezisinde Başkan Adayı Yılmaz'ı sıcak bir şekilde karşılayan pazarcı esnafı ve vatandaşlar, Başkanımıza kadar birçok belediye başkanı geldi geçti. Bu döneme kadar Bolu'da bu kadar değişiklik yapan çıkmadı. Siz varsanız umudumuz var ” dediler.
“Bolu eskisinden daha güzel”
Pazar gezisinde Başkan Adayı Yılmaz'ı görüp yanına gelen vatandaşlar, Allah senden razı olsun. Büyük bir köy görüntüsünde olan Bolu'yu modern bir hale getirdin. Önceden vatandaş yıktı bozdu her yeri diyordu, çalışmalar bitince Allah razı olsun, mekanı cennet olsun diye konuşuyorlar. Bolu eskisinden daha da güzel ve daha iyiye gidiyor” dediler.
“Daha modern bir Bolu için on yıldır canla başla çalışıyoruz”
Seçim gezilerinden sonra açıklamalarda bulunan Ak Parti Belediye Başkan Adayı Alaaddin Yılmaz'da, Seçim gezileri kapsamında gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde vatandaşlarımızın teveccühü ile karşılaşmak bizlere daha fazla güç verip çalışma azmimizi artırıyor. Allah hepsinden razı olsun. Bizde vatandaşlarımıza layık olabilmek ve daha güzel bir Bolu'da hep beraber yaşayabilmek için on yıldır canla başla çalışıyoruz. Allah nasip ederse ustalık döneminde Bolu çok daha iyi noktaya gelecektir” diye konuştu.