Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, AK Parti teşkilatıyla birlikte Merkez Mahalle Muhtarları ve Köy Muhtarları ile biraya geldi. Başkan Yılmaz, Muhtarlığın siyaseti olmaz. Belediye Başkanlığının da öyle ancak kanun koyucu; ‘Farklı partilerden bile olsa çalışan adamı muhtar yap, çalışan adamı belediye başkanı yap' demiştir” dedi.
Köroğlu Otelde düzenlenen yemeğe, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Alaaddin Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Ömer Sayın, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Arzu Aydın, partililer, merkez mahalle muhtarları, mahalle muhtarları ve köy muhtarları katıldı.
“ÇALIŞMALARIMIZA EN BÜYÜK DESTEĞİ SİZLER VERİYORSUNUZ”
Programda muhtarlardan övgüyle bahsederek kısa bir konuşma yapan Başkan Yılmaz, Hepimizin değişik siyasi görüşleri olabilir. Fakat muhtarlığın siyaseti olmaz. Belediye Başkanlığının da öyle ancak kanun koyucu; ‘Farklı partilerden bile olsa çalışan adamı muhtar yap, çalışan adamı belediye başkanı yap' demiştir. Bolu Belediyesi'nin mahallelerde yürüttüğü çalışmaları sizlerle birlikte yapıyoruz. Sizlerin desteği olmasa biz bu çalışmaların yarısını bile yapamazdık. Bu gayretiniz sayesinde Bolu'nun yeni bir şekil aldığını sizlerde görüyorsunuz. Bu çalışmalarda bizlere en büyük desteği de yine sizler sağlıyorsunuz. Siz muhtarlarımıza Bolu Belediyesi'nin çalışmalarında vermiş olduğunuz desteklerden ötürü ayrı ayrı teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum” dedi.