Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Merkez Mahalle Muhtarlar Derneği tarafından düzenlenen toplantıya katıldı. Dernek Başkanı Mehmet Özbey ve hemen hemen tüm mahalle muhtarlarının bulunduğu toplantıda konuşan Başkan Yılmaz, Sizlerin ve bizlerin yaptığı çalışmalar vatandaş nezdinde müspet netice almış ki hepimiz yeniden seçilerek buradayız” dedi.
Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, 30 Mart yerel seçimlerinin ardından Bolu'daki 43 mahallenin yeni seçilen muhtarları ile bir araya geldi. Merkez Mahalle Muhtarlar Derneği tarafından düzenlenen toplantıda katılan Yılmaz, bu tür toplantıların her ay yapılmasının önemli olduğunu belirtti ve bu sayede hangi mahalleye acil ne hizmet gerekiyorsa hemen yapabileceklerini söyledi.
Atatürk Orman Parkı'nda bulunan Çok Amaçlı Salon'da gerçekleştirilen toplantı öncesi bir konuşma yapan Merkez Mahalle Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Özbey, Bizler seçilmiş ve halk nazarında değer gören kişileriz. Mahalle Muhtarları olarak bizler ne kadar güç birliği içerisinde olursak o kadar güzel işler başarırız. Bizler birlik ve beraberliğimizi her zaman daha da güçlü kılalım ki çok güzel çalışmalara imza atalım. Amacımız mahallelerimizi ve Bolumuzu güzelleştirerek şehrimizin ismini Türkiye genelinde duyurmaktır. Bu uğurda çok çalışan, Bolu'yu seven ve muhtarlara değer veren çok değerli bir belediye başkanımız var. Bolu için her türlü zorluklara katlanan Belediye Başkanımız Alaaddin Yılmaz'dan daha çok faydalanabilmek için bizlerde güçlü bir birlikteliği oluşturup başkanımıza destek vermeliyiz. Bunun için bu akşamki toplantımıza katılımlarınızdan dolayı ilk önce Belediye Başkanımız Alaaddin Yılmaz olmak üzere siz muhtar arkadaşlarımıza çok teşekkür ederim. Bundan sonraki toplantılarımızda da bu birlik ve beraberliği sağlamamızı temenni ediyorum” dedi.
Toplantıda Özbey'in ardından konuşan Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ise, muhtarlarla birlikte hareket edebildikleri takdirde Bolu'ya daha çok katkı sağlayabileceklerini belirterek, Yeni bir seçimden çıktık ve şu anda buradaki herkes yeni seçilmiş çiçeği burnunda kişiler. Tabi içimizde daha öncesinde uzun yıllar muhtarlık yapan ve ilk defa seçilen arkadaşlarımız var. Ben ilk defa muhtar seçilen arkadaşlarımızın da uzun yıllar Bolu'ya hizmet etmelerini temenni ediyorum. Her zaman ifade ettiğimiz gibi mahalle muhtarlarıyla belediye arasında çok yakın bir ilişki var çünkü hepimiz aynı yere Bolu'ya hizmet ediyoruz. Bizler büyük bir aileyiz. Bu toplantıları bundan sonra her ay yapmamız gerekiyor. Çünkü bu toplantılarda belediye olarak biz neler yapıyoruz sizlerin haberi olur ve acil hangi mahalleye ne ihtiyaç var ise bizlerin haberi olur ve güzel bir iletişim ile daha güzel işler yaparız. Vatandaşlar bizlere büyük bir sorumluluk yükledi ve Allah bu sorumluluk karşısında bizleri mahcup etmesin. Birlikte hareket edebilirsek, Bolumuza katkı sağlamış oluruz” ifadelerini kullandı.
“Çalışmalarımız vatandaşlardan müspet netice almış ki yeniden buradayız”
“Biz seçimden önce bir söz vermiştik, şehrin merkezinde doğalgazsız yer kalmayacak demiştik. Şu anda doğalgaz firması ile yaptığımız görüşmeler sonucu şehir merkezinde doğalgazsız hiçbir yer olmayacak. Gelecek senede Bolu'nun tamamında doğalgazsız yer kalmayacak şekilde çalışmalarımızı yürütüyoruz. Doğalgaz bitirildikten sonra, doğalgaz çalışmalarının yapılmadığı için eksik kalan işlerimizin de tamamını bitireceğiz ki artık bundan sonraki dönemlerde sosyal projelerimiz öne çıkacaktır. Bu güne kadar bize verdiğiniz yoğun destek olmasa biz bu kadar geniş alanda çalışamazdık. Demek ki bizlerin ve sizlerin yaptığı çalışmalar vatandaş nezdinde müspet netice almış ki bizler yeniden buradayız. Şunu da bilmenizi istiyorum; elimizdeki imkanlar ne ise bu imkanları sizler için seferber edeceğimize