30 Mart seçimlerinde Bolu Belediye Başkanlığını büyük bir oy farkıyla 3'üncü dönem kazanan Alaaddin Yılmaz, muhalefet partilileri Bolu için göreve davet etti.
Önümüzdeki dönemde Bolu'yu dünya kenti yapmak için çalışacaklarını belirten Başkan Yılmaz, Bu çalışmaları müşterek muhalefetle gerçekleştirmek istiyoruz” dedi.
Başkan Yılmaz, Muhalefette bu ilde yaşıyor, artık bir katkı sağlamaları lazım diye düşünüyorum. Şuana kadar ürettikleri ve bize karşı söyledikleri ne varsa gelin birlikte çözelim diyorum. Bolu'yu güzelleştirme noktasında muhalefetle müşterek çalışmak istiyoruz. Bunu muhalefetle birlikte yapmak için kendilerini göreve davet ediyorum. Yeni Sanayi sitesi ile ilgili ana muhalefet partisi milletvekili ve ekibi bizim yanlış yaptığımızı, hatta bizim insanları mağdur ettiğimizi iddia ederek ciddi çalışmalar yürüttüler. Sanayi Sitesinin yapımı konusunda şimdi Cumhuriyet Halk Partililere ve ilgili yerlere bir mektup yazıyorum. Sanayi sitesi ile ilgili yapıcı çözüm önerilerini bekliyorum. Ben daha önce de muhalefetin de bize getireceği ve esnafın da kabul edeceği yapıcı çözüm önerilerinin arkasında olacağımı ifade etmiştim İnşallah bu çalışmalardan Bolu kazanacaktır” dedi.