Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Bolu Belediye Halkla İlişkiler birimi tarafından tespit edilen beş hastayı evlerinde ziyaret etti. Kısa bir süre önce ameliyat olan Kent Konseyi Başkanı Mimar Nadir Garipoğlu ve hasta vatandaşları ziyarete Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu, Bolu Belediyesi Meclis Üyesi Necip Çarıkçı, Arzu Aydın, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Taha Sönmezel, Ak Parti Bolu Üniversite Birim Başkanı Burak Saygılı katıldı. Hasta vatandaşları her Perşembe düzenli olarak evlerinde ziyaret eden Başkan Yılmaz, hastalara geçmiş olsun dileklerini ileterek ihtiyaçlı olan hasta vatandaşlara yardım konusunda talimatta bulundu.

Başkan Yılmaz ziyaretlerle ilgili yaptığı açıklamada, Hasta vatandaşlarımızı evlerinde ziyaret ederek, onlara bir nebze yardımcı olabilir miyiz? Acılarını azaltabilir miyiz? diye düşünüyoruz. Hastalıkta moralli olmanın ne kadar önemli olduğunu hepimiz biliyoruz. Hastalarımızı biraz olsun mutlu edebildiysek, ne mutlu bize” dedi.

Hastalıkta mücadelede erken teşhisin önemine vurgu yapan Başkan Yılmaz hastalarla bir arada olmaktan son derece mutlu olduklarını belirtti.