Mevcut Belediye Başkanı ve Ak Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Alaaddin Yılmaz seçim çalışmalarına Bolu'nun en büyük mahallesi olan Sağlık Mahallesi'nde devam etti.Vatandaşa eşit davrandıklarının altını çizen Başkan Yılmaz, ”Eğer Bolu'nun geleceği ile ilgili bir planlamanız olmazsa herkese farklı konuşarak yeşil ışık yakarak samimiyetsiz bir yapı içinde vatandaşın karşısına çıkarsanız olmaz. Bizim vizyonumuz var. Geçmişten geleceğe doğru Bolu için projemiz olduğu için vatandaş bizi kucaklıyor” dedi.
Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz göreve geldikleri günden bugüne 10 yıllık süre zarfında Bolu'da köklü değişiklikler yaptıklarını söyledi.Yılmaz,” Bolu'nun geleceğine yatırım yaptık vatandaşlarımız çalışmalarımızdan memnun alnımızın akıyla bu seçimi açık ara farkla yine kazanacağız” dedi.
“Üç dönem sonunda biz bitirdik”
Açıklamasının devamında Bolu'ya kazandırdığı yatırımlardan bahseden Başkan Yılmaz;”İlk Belediye Başkanı olacağımız zaman hedeflerimizi sıralarken ‘Atatürk Orman Parkını Bolu'ya kazandıracağım' demiştim. O zamanki adaylarda ‘Ağacına gücün yetmez' demişlerdi. O dönemden bu döneme bakıyorum da Bolu'da büyük bir değişim var ve insanlar bu değişim farkındalar. Atatürk Orman Parkı'ndan erkeklerin bile geçemeye cesareti yokken şuanda gece gündüz insanların hizmetine açıldıysa o dönemde bize karşı olan muhaliflerimizin ağacına bile gücünüz yetmez dediği parkın ne hale geldiğini Bolulular gördü. Parkın hemen yanında Gürzap Yılmaz Çok Amaçlı Salon'u inşa ettik. Burada bin beş yüz kişilik düğün yapılabiliyor. Belediye Başkanı olduğumda Karaçayır'da nikah salonunve düğün salonun temeli atılmıştı. Düğün salonu 200 kişilik olduğu için kullanılmadı şuanda anaokulu olarak hizmet veriyor. Karaçayırda bulunan nikah salonun ve düğün salonu olarak düşünülen şimdi anaokulu olan binanın temeli eski belediye başkanı Nejdet Gören zamanında atıldı, bitirilemedi. Yüksel Ceylan döneminde de bitirilemedi. En son biz bitirdik”dedi.
Karaçayır'a nazire olsun”
Atatürk Orman Parkı'nın yanında bulunan Gürzap Yılmaz Çok Amaçlı Salon'u, Karaçayır'a nazire olsun diye yaptıklarını belirten Başkan Yılmaz,” Vatandaşlarımız burada çok kolay düğün yapabiliyor.Üç bölümden oluşuyor. Kapalı alanı var.Dışarda başka yan tarafta başka oturum alanları var. Bin beş yüz kişilik. Çok Amaçlı Salonun olduğu yerde lastikçi, Kurtarma firması, elektrikçi ve kömürcü vardı. Kötü manzaranın önüne geçtik ve burayı Bolu halkına kazandırdık. Devasa ve akıllı bir binada insanlar çok rahat aktivitelerini gerçekleştirebiliyorlar. Bunlar Bolu'nun kuzeyindebulunan Sağlık Mahallesi'ne yapıldı” diye konuştu.
Vatandaş bizi kucaklıyor”
Sağlık Mahallesi'ne ilk dönem buraya çevre yolunu yaptık, Türkiye'de kendi imkanlarıile çevre yolu yapan tek Belediye Bolu Belediyesidir” dedi. Yılmaz açıklamasının devamında, ”Diğer belediyelerin çevre yollarını karayolları yapar. Çevre yolu Sağlık Mahallesi'nin ortasından geçiyor. Kana