Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, AK Parti, CHP ve MHP'li Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte Bolu Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çalışmalara bir inceleme gezisi gerçekleştirdi. Yılmaz meclis üyelerine şehir içerisinde gerçekleştirilen yol çalışmalarını, yeni Belediye Şantiyesini ve Parke Taşı Fabrikası'nı gezdirerek bilgiler verdi.

AK Parti, CHP ve MHP'li Belediye Meclis üyeleri, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ile birlikte belediye tarafından Bolu'da yapılan çalışmalara bir inceleme gezisi gerçekleştirdi. İlk olarak şehir içerisinde açılan yeni yollar ve bulvarları yerinde inceleyen Yılmaz ve Meclis Üyeleri daha sonra Bolu Belediyesi tarafından yenilenerek bölgenin en güçlü şantiyesi haline gelen Bolu Belediyesi Şantiyesini ziyaret etti. Şantiye sahasında bulunan ve hepsi son derece modern makinalarla donatılan bütün sistemler hakkında meclis üyelerine bilgiler veren Yılmaz, Bizim şantiyemiz Türkiye genelinde en ucuz malzemeyi üreten bir şantiye olacak. Bizim ürettiğimiz fiyatlara kimse ne malzeme ne de asfalt üretebilecek. Bu yıl şantiyemizden 18 milyona yakın bir para kazandık ve bu rakamı önümüzdeki yıl 25 milyonların üzerine çıkaracağız. Bu rakamlar afaki rakamlar değil gerçek rakamlardır. Belediyemizin gücü işte buradan geliyor” dedi.

Gezinin sonunda meclis üyelerine Bolu Belediyesi Parke Taşı Fabrikası'nı ve yeni kurulan ve ilk deneme üretimini gerçekleştiren büz fabrikasını gezdiren Yılmaz, bu fabrikalar hakkında da bilgilerverdi. Haber Merkezi