30 Mart seçimlerinden zaferle çıkan Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ve Meclis üyeleri Bolu Adliyesi'nde düzenlenen tören ile mazbatalarına aldılar.
Ak Partililer mazbata törenine İzzet Baysal Caddesi'nden büyük bir kalabalık ile halkı selamlayarak gitti. AK Parti Bolu Belediye Başkanlığı, İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri için Bolu Adliyesi Ağır Ceza Mahkemesi Duruşma salonunda mazbata töreni düzenlendi. Törene, AK Parti Bolu Milletvekilleri Ali Ercoşkun İle Fehmi Küpçü, AK Parti Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, AK Parti Bolu İl Başkanı Ömer Sayın, AK Parti belediye meclis üyeleri ve çok sayıda partili katıldı. Üçüncü dönem belediye başkanı seçilen Yılmaz, mazbatasını İl Seçim Kurulu Başkanı ve Ağır Ceza Mahkemesi Hakimi Yusuf Zabun'dan alırken, AK Partili belediye ve İl genel meclis üyeleri Necip Çarıkçı (Kontenjan), Ayşe Betül Sağlık (Kontenjan), Hüseyin İka (Kontenjan), İsmail Haluk İnceler, Burak Balaban, Vildan Beyarslan, Muzaffer Zengin,Tahsin Akduman, Arzu Aydın, Kazım Konak, Basri Gökdemir, Canan Akbay, Engin Alemdar, Nurettin, Doğanay, İbrahim Aksoy, Şükrü Doğan, Haluk Yerlikaya, Ekrem Çetinkaya, Erdem Yılmaz Sezai Çavdar,Yaşar Yüceer, Erol Özak, Emine Erdal ise protokol üyelerinden aldı.
İnşallah bize bu görevi verenleri mahcup etmeyiz
Yılmaz, burada yaptığı konuşmada, İl Seçim Kurulunun çok başarılı bir çalışma yürüterek, Bolu'nun, seçim sonuçlarını en hızlı veren il olmasını sağladıkları için seçim kurulu üyelerini tebrik etti. 10 yıl belediye meclis üyeliği ve 10 yıl da belediye başkanlığı yaptığını hatırlatan Yılmaz, "Tekrar halkımızın güvenine layık olmanın verdiği ağır yük altında inşallah bize bu görevi verenleri mahcup etmeyiz. İnşallah 5 yıl sonra Bolu çok farklı bir konuma gelir. Mazbatamızı alıyoruz, bizi seçenin de, seçmeyenin de, bize sevgi gösterenin de, farklı bakanın da belediye başkanıyım. Allah mahcup etmesin” dedi.