Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, kurs hocaları ile düzenlenen akşam yemeğinde bir araya geldi.

Kültür Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından İmarethane Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen yemeğe Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu, daire müdürleri ve kurs hocaları katıldı. Bolu Belediyesi, Milli Eğitim Müdürlüğü, Halk Eğitim ve İş Kur İl Müdürlüğü ortaklığında açılan kurslarda görevli hocalar için düzenlenen yemekte Başkan Yılmaz bir konuşma yaptı.

Bu kursların belediye dışında mahallelerde de açıldığını ifade eden Başkan Yılmaz, ihtiyaç duyulan ve talep edilen her yerde kurs açmaya çalıştıklarını söyledi. Bu kurslarda insanların bir araya gelmesinin sağlandığını ifade eden Başkan Yılmaz, Sabah kahvaltılarına gittiğimde öğretmenlerimizin kursiyerlerle çok iyi iletişim kurduğunu gördüm. Herkes kendi öğretmenine sahip çıkıyor. Herkes kursların devamını istiyor. Ben sizleri kutluyorum. Önümüzdeki dönem içerisinde bu kursları daha kapsamlı bilimsel ve tutarlı hale dönüştürmeyi birlikte yapacağız.” diye konuştu.

Yemeğin ardından kısa bir müzik dinletisi yapıldı. Daha sonra günün anısına kurs hocaları Başkan Yılmaz'la birlikte fotoğraf çektirdi. Haber Merkezi