Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz Portekiz'in Lizbon kentinde düzenlenen Kadınlar Salon Hokey Şampiyonası'nda Avrupa Şampiyonu olan Abant İzzet Baysal Üniversitesi Kadın Hokey Takımı ile düzenlenen akşam yemeğinde bir araya geldi.
Bolu Belediyesi tarafından şampiyon sporcular onuruna Yurdaer Hotel'de düzenlenen yemekli buluşmaya Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu, belediye daire müdürleri, hokey takımı sporcuları ve takım antrenörleri katıldı.
“Şampiyon olmak için gittik ve kazandık”
Yemek öncesi şampiyona ile ilgili bilgiler vererek açıklamalarda bulunan AİBÜ Kadın Hokey Takımı Antrenörü Yasin Yükseler, Altı yıl öncesinde kurulan bir takımız. Galatasaray futbol takımı nasıl ülkemizi yurt dışında temsil ediyorsa, biz de ülkemizi Hokey Takımı olarak temsil ettik. Giderken şampiyon olmak için gittik. Şampiyonada rakiplerimizi geride bırakarak Avrupa Şampiyonu olduk. Umarım bu başarıyla diğer branşların da önünü açmış olduk. Bu şampiyonluğu Türk halkına hediye ediyoruz” dedi.
Allah önünüzü açık etsin”
Şampiyon sporcuları kutlayarak konuşmasına başlayan Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz da, İlimizin yetiştirdiği sporculardan oluşan bir takımımız şu anda Avrupa Şampiyonu. Bu serüvende yetenekli kızlarımızı bulan, yetiştiren ve bu noktaya getiren antrenörümüzü de yürekten kutluyorum. Allah hem sporcularımızın, hem de ülkemizin önünü açık etsin” ifade etti.
Konuşmaların ardından ise Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz tarafından Avrupa Şampiyonu olarak ilimize ve ülkemize büyük başarılar kazandıran hokey takımı adına takım antrenörü Yasin Yükseler'e katkılarından ötürü teşekkür plaketi, sporculara ise çeşitli hediyeler takdim edildi.
Plaket töreninin ardından ise geceye katılan davetliler çiftetelli müzik eşliğinde oyunlar oynayarak doyasıya eğlendiler.