Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, oyunu 50. Yıl İzzet Baysal Ortaokulu'nda kullandı. Oyunu kullandıktan sonra basın mensuplarına kısa bir açıklama veren Başkan Yılmaz, İnşallah tek başına istikrarlı bir hükümet çıkmasını Allah vesile kılsın diyorum” dedi.

Oyunu kullanmak için eşi ile birlikte 50. Yıl İzzet Baysal Ortaokulu'na gelen Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, oyunu kullandıktan sonra kısa bir değerlendirmede bulundu.

“İSTİKRARIN SAĞLANMASINI UMUT EDİYORUZ”

Seçimlerin sonuçlarının istikrarı sağlaması yönünde temennilerde bulunan Başkan Yılmaz, Yeni bir seçim dönemi geçiriyoruz, Allah hayırlı etsin. Önümüzdeki dönem istikrarın sağlanmasını umut ediyoruz, çünkü neredeyse 3 buçuk yıl seçim olmayacak. Her seçim ülkede yeni bir heyecanı, yeni bir hareketliliği ve istikrar ortamında sıkıntıyı oluşturuyor. Bu seçimin yeniden huzur ve istikrar ortamına vesile olmasını temenni ediyoruz. İnşallah yeni bir seçim olmaz. Yeni bir seçim olması demek herkesin beklentilerini değiştiriyor, ülkenin istikrara kavuşması anlamında sıkıntılar oluşturuyor, ekonomiyi ciddi anlamda örseliyor. İnşallah Allah insanlarımıza sağ duyu verir, buradaki A veya B partisi çok önemli değil, önemli olan bir partinin ülkeyi yönetmesi. Birlikte iş yapamayacağımızı, birlikte iş yapmamızın zor olduğunu görüyoruz. İnşallah tek başına istikrarlı bir hükümet çıkmasını Allah vesile kılsın diyorum” şeklinde konuştu. Emrah ÖGET