Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Mimar İzzet Baysal Teknik Lise ve Endüstri Meslek Lisesi öğrencileri ile bir araya geldi.
Söyleşi tarzında gerçekleşen programda Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz çocukluk yıllarında yaşadığı zorluklardan, okul yıllarındaki öğrencilik anılarına ve Belediye Başkanlığına kadar uzanan süreçle ilgili yaşadığı tatlı ve acı anıları öğrencilere anekdotlar halinde aktardı.
Belediye Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu, Mimar İzzet Baysal Teknik Lise ve Endüstri Meslek Lisesi Müdürü İbrahim Çavuşoğlu ve okulda görevli öğretmenlerin de katıldığı söyleşide; okulun son sınıf öğrencilerine hayatından kesitler sunduktan sonra çeşitli öğütlerde de bulunan Başkan Yılmaz, Geleceğimizin teminatı olan siz gençlere en önemli tavsiyem, hedefiniz olsun. Ben üniversite yıllarımdan bu yana Türkiye ile ilgili neler yapabilirim, böyle bir hedefim vardı. Yani o yıllarda hep Türkiye'yi hayal ettim ve bu ülke için neler yapabilirim, bunu düşündüm. Geçen yıl Cumhurbaşkanımız ilimize teşrif ettiklerinde kendilerine bir resim hediye ettim. Şu anki Cumhurbaşkanımızla o dönemde Türkiye ile ilgili neler yapabiliriz çok fazla kafa yorduğumuz arkadaşlarımızdan bir tanesiydi. Kendinize tam güvenirseniz Allah'ın sizlere verdiği yetenekleri de keşfedebilme imkanı bulursunuz. Önemli olan o yeteneklerin üzerine gidebilmek ve önünüze çıkacak alternatifleri en iyi şekilde değerlendirebilmektir” dedi.
Başkan Yılmaz konuşmalarının ardından söyleşiye katılan öğretmen ve öğrencilerden gelen soruları da yanıtlayarak, Bolu Belediyesi'nin yürüttüğü çalışmalar hakkında da bilgiler verdi.