Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Kıbrıscık Geriş Köyü Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Hayrettin Tağşi ve dernek yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi.
Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Kıbrıscık Geriş Köyü Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği tarafından İzzet Baysal Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi Uygulama Oteli'nde gerçekleştirilen toplantıya katıldı. Toplantıda konuşan Başkan Yılmaz, sivil toplum kuruluşlarının her zaman yanında olduklarının altını çizerek, Biz Bolu Belediyesi olarak her sivil toplum kuruluşunun yanındayız ve her konuda onları elimizden geldiği kadar desteklemeye çalışıyoruz. Belediyemize ait İmarethane Sosyal Tesisimiz sizler gibi derneklerimizin her türlü faaliyetini kaldırabilecek bir kapasiteye sahiptir. Orası sizlerin de emrindedir ve her türlü faaliyetinizi orada gerçekleştirebilirsiniz” dedi.
Başkan Yılmaz'ın ardından, konuşan dernek başkanı Hayrettin Tağşi'de; Belediye Başkanımıza bizlere verdiği destekten dolayı çok teşekkür ediyoruz. Bizlerin her isteğini imkanları doğrultusunda karşılıyorlar ve her zaman yanımızdalar.” dedi.