Bolu Fenerbahçeliler Derneği yönetim kurulu, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Başkan Yılmaz konuşmasında Fenerbahçelilerden Bolu'nun spor kenti olması için destek istedi. Başkan Yılmaz, Bolu yakın gelecekte turizm, spor ve üniversite kenti olacak. Spor deyince sporun her branşının kamp eğitim merkezinin Bolu'da olmasını istiyoruz. Bütün çalışmalarımız bu yönde ilerliyor. Çalışmalarımıza bir spor derneği olarak sizlerden destek bekliyoruz” dedi.
Bolu Fenerbahçeliler Derneği Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'ı makamında ziyaret etti. 30 Mart yerel seçimleri neticesinde belediye başkanlığı görevine tekrar seçilmesinden dolayı Başkan Yılmaz'ı kutlayan dernek Başkanı Selçuk Zorlu ve taraftar dernek üyeleri Başkan Yılmaz'a çalışmalarında başarılar dileyerek; Bolu'ya üçüncü dönemde çok daha güzel eserler kazandıracağınıza inanıyoruz. Bolu Fenerbahçeliler Derneği olarak her zaman yanınızda yer alacağız.Görevinizde başarılar diliyoruz” dedi.
HERKESİN FİKRİNE İHTİYACIMIZ VAR
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ziyaret dolayısıyla dernek üyelerine teşekkür ederek, Bolu yakın gelecekte turizm, spor ve üniversite kenti olacak. Spor deyince sporun her branşının kamp eğitim merkezinin Bolu'da olmasını istiyoruz. Bütün çalışmalarımız bu yönde ilerliyor. Çalışmalarımıza bir spor derneği olarak sizlerden destek bekliyoruz. Fenerbahçe Tesisinin topuk yaylasına yani Abant'a gelmesi inşallah Galatasaray ve Beşiktaş'ın da bu bölgelere gelmesini sağlar. İşte o zaman Bolu futbolun merkezi olacaktır. Bunun için alt yapı çalışmalarımız devam ediyor. Karaçayırda olimpik spor tesisi alanı planlandı. Şu anda bir olimpiyattaki bütün spor branşlarının tamamının yapılabileceği bir alanın planlandığı dünyadaki tek yer Bolu'dur. Fakat Bolu'da Gençlik Spor İl Müdürlüğü bile siz ne yapıyorsunuz diye sormadı. Kendimiz çalıp oynamak yerine, beraber çalıp oynamayı talep ediyoruz. Herkesin fikrine ihtiyacımız var. Ziyaret için teşekkür ederim. Biz sizler sayesinde görev yapıyoruz. Bu görevi sizlerle beraber daha iyi yapacağımıza inanıyorum” diye konuştu.