Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'ın facebooktaki beğeni sayfasına olan ilgi her geçen gün giderek artıyor. Beğeni sayfasında Başkan Yılmaz'ın katıldığı iftarlar, Bolu Belediyesi'nin kazanımları, ileride Bolu ile ilgili yapılacak olan projeler gibi paylaşımlarda bulunuluyor ve takipçilerin yorumuna sunuluyor. Son zamanlarda en çok ilgi gören paylaşım ise Bolu'ya yapılması düşünülen Masal Parkı ile ilgili.

HABER: EMRAH ÖGET

Sürekli güncel tutulan ve güzel bir şekilde yönetilen Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'ın son zamanlardaki facebook üzerindeki beğeni sayfasına olan ilgideki artış gözlerden kaçmadı. Başkan Yılmaz'ın attığı hemen hemen her adımı da bu beğeni sayfasından takip etmek mümkün.

MASAL PARKI

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'ın beğeni sayfasında son bir hafta içerisinde paylaşılanlardan en çok ilgi gören ve hakkında en çok yorum yapılan paylaşım ise Bolu'ya yapılması düşünülen bir masal parkı ile ilgili. Masal Parkı paylaşımı yaklaşık 1500 kişi tarafından beğenilirken, 50 civarı kişinin bu gönderiyi paylaştığı görülüyor. Gönderide Başkan Yılmaz; Değerli ailelerimiz yavrularımız için Bolu'ya böyle bir masal parkı ister misiniz?” diye soruyor. Bu gönderiye şuana kadar 200 civarı yorum yapıldı ve yapılan birkaç yorum ise şöyle;

-Bolu'ya böyle bir yer yakışır. Başkanım siz yaparsınız
-Siz bir dahisiniz Sayın Başkanım

-Bence de yapılsın. Cüz-i bir de giriş fiyatı olabilir. Ücretsiz olsun diyorlar ama ücretsiz olursa kıymetini kimse bilmez.

-Başkanım evet evet evet diye evde çığlıklar, inşallah Allah yardımcınız olsun.
-Şartlı evet, bizim değerlerimizi kültürümüzü yansıtacak çizgi film kahramanları olursa neden olmasın hatta Osmanlı padişahlarının kahramanlık olaylarını anlatan çalışmalarda olabilir. Önce kendi medeniyetimiz. Teşekkürler..

-Çocuklarımızı Mutlu etmek Gibisi Var mı? Canı Gönülden Tebrik Ediyorum Başkanım.

-Kesinlikle olmalı artık sosyal belediyelerin simgesi bu Başkanım

-Alaaddin Amca tabi ki isteriz.

-Harika olur bence. Ama lütfen çocuklarım büyümeden önce olsun.

- Sen yaparsın da istenmez mi başkanım... Allah utandırmasın

-Başkan sen yap belki Düzce Belediye Başkanı da görüp bize yapar.

Bu olumlu yorumların yanı sıra takipçiler tarafından yapılan olumsuz yorumlarda mevcut. Bu olumsuz yorumlardan en çok dikkat çekeni ise yollarla ilgili. Parktan önce yolların yapılması gerektiğini düşünen insanların yorumlarının da sitede tutulması, Başkan'ın eleştirilere de açık olduğunun bir göstergesi niteliğinde. Tüm bu yorumlara da karşılık veren Başkan Yılmaz gönderisinin altında bir yorum paylaşarak şunları yazdı; Görüş ve önerileriniz için teşekkür ediyorum. Tüm yorumlarınızı değerlendirmeye aldığımızı bilmenizi isterim. Gelişmelerle ilgili sizleri yine bilgilendireceğim. Göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı tekrar teşekkür ederim”