Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, 24 Kasım Öğretmenler Günü ziyaretleri kapsamında Emekli Öğretmenler Derneği'ni de ziyaret ederek emekli öğretmenlerle sohbet etti.

24 Kasım Öğretmenler Günü ziyaretleri kapsamında emekli olan öğretmenleri unutmayan Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, İsmetpaşa Caddesi'nde bulunan Emekli Öğretmenler Derneği'ni de ziyaret etti. Başkan Yılmaz'a ziyaretinde Bolu Belediye Meclis Üyesi Necip Çarıkçı ve AK Parti İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Kanca da eşlik etti. Dernek ziyaretinde öncelikle emekli öğretmenlere tek tek karanfil hediye eden Yılmaz daha sonra birlikte sohbet etti.

Konuşmasında öğretmenlik mesleğinin kutsal bir meslek olduğunu vurgulayan Yılmaz, Öğretmenler her daim benim için önemlidir. Benim hayatımın dönüm noktalarında hep öğretmenlerim olmuştur. Bugün burada olmamın en büyük etkenlerinden biri matematik öğretmenim Şefika Nurten Büyükakten'dir. Ben de öğretmen kökenli biri olarak bu kutsal görevi yapan ve bu görevini tamamlayarak emekli olmuş tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyor ve hepsinin ellerinden öpüyorum” dedi.

Başkan Yılmaz'ın ardından konuşan Emekli Öğretmenler Derneği Başkanı Selami Demirdöğen ise, Başkanımız Sayın Alaaddin Yılmaz'a, Meclis Üyemiz Sayın Necip Çarıkçı'ya ve AK Parti İl Yönetiminden Sayın Hasan Kanca'ya gerçekleştirdikleri ziyaretten dolayı çok teşekkür ediyoruz” dedi. Haber Merkezi