Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ilimize çekim yapmak üzere gelen Behzat Ç. ekibi ve basın mensuplarıyla düzenlenen akşam yemeğinde bir araya geldi.
Dört mevsimin doyasıya yaşandığı başka bir il daha bulamazsınız”
Termal Otel'de düzenlenen akşam yemeği sonrası bir konuşma yapan Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, ”Bolu dünyada dört mevsimin doyasıya yaşandığı ve Allah'ın doğal güzellikleri cömertçe bahşettiği bir il. Yeşillik açısından belki diğer iller bizden daha yeşildir ama her mevsimin doyasıya yaşadığı bir başka il daha göremezsiniz. Takribi karayoluyla 2-3 saatte Türkiye nüfusunun üçte birine ulaşabiliyorsunuz. Böylesine özellikleri olan bir yere Behzat Ç. ekibi olarak hoş geldiniz. İlimizde yapmış olduğunuz çekimlerle de Bolu'nun tanıtımına katkı sağlamış olacaksınız. Bundan dolayı da sizlere çok teşekkür ediyoruz. Her zaman ilimizi tercih edebilirsiniz. Burada sizleri her zaman ağırlamaktan onur duyarız. Bu gün sizlerin ürettiği bu kaliteli diziler sadece ülkemizde değil, yurt dışında da sevilerek izleniyor. Bu güzel dizilerle ülkemizin tanıtımına da katkı sağladığınız için sizleri ayrıca kutluyor, bundan sonraki çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.
Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz tarafından Behzat Ç. ekibine Bolu yöresine ait çeşitli hediyeler takdim edildi.