Türkiye genelinde bin 259 takımın mücadele ettiği ve bu sene 12'ncisi düzenlenen NikePremier Cup 15 Yaş Altı Türkiye Şampiyonası'nda büyük başarıya imza atarak Türkiye Şampiyonu olan ve Avusturya'daki Avrupa Şampiyonası'nda ülkemizi temsil edecek Boluspor U15 takımı oyuncuları ve hocası Yılmaz Özen, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'ı ziyaret etti. Başkan Yılmaz, Bana göre parasal kaynak bulduktan sonra en önemli olan da sizleri değerlendirebilmek. Çünkü sizlerin değerlendirilmesi çok önemli ki biz iki tane futbolcuya verdiğimiz 1 milyon lirayı sizlere harcasak ve katkı sağlasak, çok ciddi neticeler alırız. Az öncede söylediğim gibi bizim maddi kaynak arama çabalarımız hem amatör spor için hem de Boluspor için devam ediyor. Ama bu çabalarımızın da farkında olana rastlamadık. Boluspor'u sevmek demek başarılı olunca alkışlamak değildir. Önemli olan sıkıntılı dönemlerde Boluspor'un yanında olmak. Bende Boluspor konusunda her zaman şunu söylüyorum, zor durumda olduğunuz zaman sizin yanınızdayım. Boluspor her yenildiğinde başkanı arıyorum ve arkandayım diyorum, yendiğinde nasıl olsa bir sürü adam arıyordur” dedi.
Geçtiğimiz günlerde büyük bir başarıya imza atarak NikePremier Cup 15 Yaş Altı Türkiye Şampiyonası'nda Türkiye Şampiyonu olan Boluspor U15 takımını, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'ı ziyaret etti. Ziyarette konuşan Başkan Yılmaz; Dünyada futbolun, sporda farklı bir yapısı var ve bu yapı ticari anlamda çok ciddi bir yapı. Dolayısıyla bütün ülkelerde spor denilince akla gelen ilk dal futboldur. Bu dalda da Türkiye çok iyi bir noktada değil ve Bolu ise şu anda son maçı kazanırsa ligde kalacak, eğer kazanamazsa da ligden düşme tehlikesi ile karşı karşıya kalacak. İçinizden birilerinin Boluspor'a girmesi ve ondan sonra da Türkiye'deki veya dünyadaki önemli bir takıma gitmesi herhalde hem sizlerin hem de sizleri yetiştiren hocalarınızın çok büyük arzusudur. Bizim açımızdan önemli olan ise alt yapıyı kuvvetli kurabilmek ve iyi destek verebilmek, altyapıdan profesyonel takımlara futbolcu çıkarabilmek” dedi.

“Boluspor'u sevmek başarılı olunca alkışlamak değildir”

“Amatör spora destek vermek üzere Belediye Spor Kulübünü oluşturduk. Yani amatör sporun gelir kaynaklarını oluşturmaya çalışıyoruz şu anda. Biliyorsunuz Boluspor'un da gelir kaynaklarını oluşturmak, geliştirmek içinde uğraşıyoruz. Ama bana göre parasal kaynak bulduktan sonra en önemli olan da sizleri değerlendirebilmek. Çünkü sizlerin değerlendirilmesi çok önemli ki biz iki tane futbolcuya verdiğimiz 1 milyon lirayı sizlere harcasak ve katkı sağlasak çok ciddi neticeler alırız. Az öncede söylediğim gibi bizim maddi kaynak arama çabalarımız hem amatör spor için hem de Boluspor için devam ediyor. Ama bu çabalarımızın da farkında olana rastlamadık. Boluspor'u sevmek demek başarılı olunca alkışlamak değildir. Önemli olan sıkıntılı dönemlerde Boluspor'un yanında olmak. Bende Boluspor konusunda her zaman şunu söylüyorum, zor durumda olduğunuz zaman sizin yanınızdayım. Boluspor her yenildiğinde başkanı arıyorum ve arkandayım diyorum, yendiğinde nasıl olsa bir sürü adam arıyordur”

“Başarınızdan dolayı sizleri kutluyorum”

“Sizleri bu büyük başarılarınızdan dolayı kutluyorum ve asıl sizi yetiştirenleri de kutluyorum. Bu ekibi yetiştirenlere de şunu söylemek istiyorum; biz ne yapabiliriz? B