Mengen Aşçılar Otelcilik Ve Turizm Meslek Lisesi Müdürü Selami Kurtoğluoğlu, beraberinde Okul Aile Birliği ile birlikte Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'ı makamında ziyaret etti.
Bolu Belediyesi tarafından eğitim kurumlarına verilen desteklerden dolayı Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'a bir teşekkür de Mengen Aşçılar Otelcilik Ve Turizm Meslek Lisesi'nde geldi. Okul Müdürü Selami Kurtoğlu ve Okul Aile Birliği, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'ı ziyaret ederek teşekkür plaketi takdim etti.
Ziyaret dolayısıyla teşekkür eden Başkan Yılmaz, Sizler eksikleriniz bildirdiğiniz sürece biz de elimizden gelen her şeyi yapmayı çalışıyoruz. Bu konularda bizleri harekete geçirdiğiniz için ben size teşekkür ediyorum. Bugüne kadar Bolu'da bulunan tüm eğitim kurumlarımıza yardımcı olmaya çalıştık ve olmaya da devam edeceğiz ”dedi.
Mengen Aşçılar Otelcilik Ve Turizm Meslek Lisesi Müdürü Selami Kurtoğlu da yaptığı konuşmasında; Her zaman okulların yanında oldunuz. Bizler sizleri yanımızda görmekten gurur duyuyoruz ve bu bizim başarımızı arttırıyor. Bolu'da okul müdürlüğü yaptığım dönemde Mengen'de de her zaman çok büyük desteklerinizi gördüm. Okullara yaptığınız bu destekten dolayı eğitime yaptığınız katkıdan ve yakın ilginizden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Okul aile birliğimiz ile birlikte size teşekkür etmek istedik. Okullar böyle destek olunduğu sürece yüceliyor başarı geliyor sizlerin desteği sayesinde de Mengen Aşçılık okulu Türkiye'de ve Dünya'da dereceler elde ediyor” şeklinde konuştu.