Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, 24 Kasım Öğretmenler Günü sebebiyle okul çağlarındaki üç (3) öğretmenini evlerinde ziyaret etti. Okul yıllarına ait anıların canlandığı ziyaretlerde zaman zaman duygulu anlar da yaşandı.

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, eşi Güler Yılmaz ve öğretmen okulunda beraber okudukları Refik Özçelik ile birlikte 24 Kasım Öğretmenler günü sebebiyle eski öğretmenlerine bir ziyaret gerçekleştirdi. İlk olarak 52 yıl önce Başkan Yılmaz'ın Beden Eğitimi öğretmenliğini yapan Hikmet Manas'a ziyaret gerçekleştirildi. Başkan Yılmaz'ın okul günlerinden ve anılarından bahseden Hikmet Manas, zaman zaman duygu dolu anların yaşanmasına da sebep oldu.

Başkan Yılmaz daha sonra okul yıllarındaki Türkçe öğretmeni Ahmet Anıl'ı evinde ziyaret etti. Ziyarette konuşan öğretmen Ahmet Anıl, Alaaddin Yılmaz ile iftihar ettiğini, yaptığı çalışmaları yakından takip ettiğini ve takdir ettiğini belirtti. Sohbet sırasında yine okul yıllarına dönen başkan Yılmaz, Ahmet öğretmenin çok şefkatli bir öğretmen olduğunu ve kendilerini koruduğunu söyledi.

Başkan Yılmaz ve beraberindekiler son olarak Güleşen Garipoğlu öğretmene de bir ziyaret gerçekleştirdi. İlk olarak ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Güleşen öğretmen, eskilere dönerek okul zamanı ile ilgili anılar paylaştı. Güleşen öğretmen daha sonra 1974 yılında Voleybol Dünya Şampiyonu olan kız takımı ile çekilen resimleri gösterdi. Haber Merkezi